Qui som?‎ > ‎

Accions Sindicals


Accions Sindicals

S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 178. Mostra'n més »Accions Sindicals


CCOO de Catalunya participa a la campanya “Cap nen sense joguina”, de la Cadena SER

15 de des. 2022, 2:35 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Baner Cap Nen Sense Joguina 2022

CCOO de Catalunya participa aquest any a la campanya “Cap nen sense joguina”, de la Cadena SER Catalunya, que centra els seus esforços a fer realitat els somnis dels nens i nenes sense recursos i vetlla perquè puguin viure la màgia del dia de Reis amb joguines noves.

La campanya de recollida de joguines serà vigent fins al 3 de gener i qualsevol treballador o treballadora podrà portar les seves joguines noves amb l’embalatge original al local de CCOO més proper.

La iniciativa “Cap nen sense joguina” es va crear ara fa 56 anys al Casino de l’Aliança del Poblenou i actualment també compta amb la col·laboració de diverses entitats. La participació de CCOO en aquesta campanya continua la iniciativa que, des de fa uns 10 anys per aquestes dates, organitzava la Xarxa d’Acció Solidària (de la qual formava partel sindicat) per recollir joguines i promoure, així, la solidaritat i la participació per ajudar i compensar les situacions socials més desafavorides.

Cartell Cap Nen Sense Joguina 2022

Feu clic per veure:

   

CCOO presenta una proposta global per a donar respostes al conjunt de professionals que integren el sistema nacional de salut

19 d’oct. 2022, 6:48 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Requalificació professional
EXIGIM L’ACTUALITZACIÓ DE LA CLASSIFICACIÓ PROFESSIONAL

El nostre model de classificació professional és el contemplat en l’art. 76 del EBEP, on els cossos i escales es classifiquen segons la titulació exigida per a l’accés al lloc.

No obstant això, aquesta classificació no s’aplica perquè el EBEP contempla també una disposició transitòria 3a que difereix la seva aplicació fins a la generalització de la implantació dels graus universitaris.

15 anys després de l’entrada en vigor del EBEP, els graus universitaris estan totalment implantats, però se segueix sense aplicar el model de classificació de l’art. 76.

LES NOSTRES REIVINDICACIONS ESTAN BASADES EN LA NECESSITAT D’ELIMINAR, DE MANERA IMMEDIATA LA DISPOSICION TRANSITÒRIA I APLICAR LA SEGÜENT ADSCRIPCION DE LES DIFERENTS CATEGORIES PROFESSIONALS

CCOO EXIGEIX L’ACTUALITZACIÓ dDE LA CLASSIFICACIÓ PROFESSIONAL JA

ZELADORS/AS

Ha de ser una prioritat el reconeixement i acreditació de les competències professionals adquirides per l’experiència laboral i per tant la validesa en l’SNS dels certificats de professionalitat, per a l’accés a determinats llocs de treball, tant per la necessària professionalització del sector, com per una aposta decidida al fet que aquests serveis siguin proveïts des del sector públic.

AUX. ADMINISTRATIUS/AS

Reconversió progressiva de totes les places de Aux. Administratius/as en Administratius/as, ja que no existeixen llocs de treball on es facin tasques auxiliars i l’Art. 34 de l’Estatut Marc permet a aquest col·lectiu la promoció a la categoria d’Administratiu/a, sempre que hagi prestat servei cinc anys en la categoria de Aux. Administratiu/a.

TCAIs i TES

No hagués d’admetre cap demora per part del INCUAL, la reobertura de l’avaluació i reconeixement de les competències i funcions reals que en l’actualitat exerceixen aquests col·lectius, que s’haguessin d’enquadrar en una nova titulació de Tècnics/as Superiors.

TÈCNICS/AS SUPERIORS

La nostra proposta per als TS en Radiodiagnòstic i Medicina Nuclear, TS de Laboratori, TS de Radioteràpia, TS d’Anatomia Patològica, és la reobertura per part del INCUAL de l’avaluació i competències d’aquests col·lectius per a l’establiment d’una nova titulació de grau universitari, indispensable per al reconeixement dels professionals en l’espai europeu.

ADMINISTRATIUS/AS

Integració en grup B, aplicant el Art 34.5 de l’Estatut Marc.

ESPECIALITATS D’INFERMERIA

No podem obviar, en aquest procés de reforma de les qualificacions tot el concernent a la definició dels llocs de treball que han de ser ocupats per les places d’especialitats d’infermeria i a la seva immediata creació i ocupació per infermeres/us especialistes.

1
rECLASSIFICCIÓ COL·LECTIU tcaI
Competències infermeria
5
Desenvolupament professional per zeladors
7
increment retribucions al personal resident
UNA RESPOSTA ESPECÍFICA PER A CADA COL·LECTIU, REVISIÓ I ACTUALITZACIÓ DE LES QUALIFICACIONS

No podem oblidar que es necessita revisar i actualitzar el marc de qualificacions del sector sanitari, perquè es correspongui amb els avanços que s’han produït en aquest àmbit i amb les competències reals de molts dels col·lectius importants del sector.

APLICACIÓN DEL ART. 76 DEL EBEP

GRUPSUBGRUPTITULACIÓADSCRIPCIÓ COL·LECTIUS
BBTítol Tècnico/a SuperiorTS en Radiodiagnóstico y M. Nuclear
TS de Radioterapia
TS de Laboratori
TS de Anatomia Patològica
TS Docmentació Sanitària
Higienistes Dentals
Administratius
BC1Títol de batxiller o tècnicTCAIs
Tècnic/a Emergències Sanitàries
Tècnics en farmacia
Personal d’oficis
Governant/a
Aux. Administratiu/va
C2Títol graduat /a ESOZelador/a
Marmitó
Planxador/a

REIVINDIQUEM LA MODIFICACIÓ DE L’ACTUAL CLASSIFICACIÓ DE I’EBEP PER AlS GRUPS A

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE L’ART. 76 DEL EBEP TITULACIÓ

GRUPSUPGRUPTITULACIÓ
AA
A1
A2
Titulado universitario de grado de 360 ECTS
Titulado universitario de grado de 240 ECTS
Titulado universitario de grado menos de 240 ECTS
CATEGORIAPROPOSTA DE QUALIFICACIÓNIVELLOBSERVACIONS
Zelador/aCertificat de professionalitat
Zelador/ sanitària
IIL’INCUAL haurà aprovar els Certificats de Professionalitat i definir com el contingut formatiu pot ser substituït per temps treballat  en la categoria
Marmitó/na
Llenceria
planxadora
Certificat de professionalitat
Hoteleria hospitalària
IIL’INCUAL haurà aprovar els Certificats de Professionalitat i definir com el contingut formatiu pot ser substituït per temps treballat  en la categoria
Personal d’OficisFP Tècnic Mig/ Tècnic superiorII / III
Aux. Administratiu/vaReconversió a Administratiu/va aplicando l’ Art. 34.5 de l’Estatut Marc.
Administratiu/vaIntegració al grup B, aplicant l’ Art. 34.5 de l’Estatut Marc.
TCAI
Tècnic /a emergències Sanitàries
FP Tècnic SuperiorIIIReevaluació de les competències i funcions reals i creació de nova titulació de Técnic/a Superior.
TS en Radiodiagnòstic i medicina Nuclear
Ts de Radioteràpia
Nova creació de Grau Imatge mèdica i radioteràpiaIVReconeixement de les competències professionals i creació de titulació de grau universitari
TS de Laboratori
TS d’Anatomia Patològica
Nova creació de laboratori biomèdicIVReconeixement de les competències professionals i creació de titulació de grau universitari
FisioterapeutaIVDesenvolupament  de competències i possibilitat de definició d’Àrees de Capacitació Específica
Infermer/aIVImplantació y ple desenvolupament de la prescripció d’ infermería i de les especialitats.

3  Competències infermeria  

5 Desenvolupament professional per zeladors

7  increment retribucions al personal resident

Jornada 5 d’octubre, Estudi sobre les condicions de salut psicosocial en els serveis socials de les administracions locals.

3 d’oct. 2022, 8:49 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOOEstudi sobre les condicions de salut psicosocial en els serveis socials de les administracions locals. El Sector de l’Administració Local de FSC-CCOO de Catalunya presentarà l’Estudi de Salut Psicosocial en els Serveis Socials de les Administracions Locals que es va realitzar conjuntament amb el “Consejo General de la Psicología de España”. Es presentarà el dimecres 5 d’octubre del 2022, a la Sala d’Actes de CCOO (Via Laietana, 16 Barcelona). També es retransmetrà en directe pel canal de YouTube de CCCOO Catalunya. L’objectiu de la jornada és conèixer l’impacte en la salut mental i emocional del personal de l’àmbit dels serveis socials de l’administració local i descriure la situació estructural que pateixen en aspectes laborals, organitzatius, de necessitat de personal i poder exigir compromís a l’administració i als agents socials per implantar solucions als problemes plantejats. Programa
09:30 a 10:00 Acreditació dels/de les assistents i lliurament de documentació. Per als que es connectin en línia: recomanem que ho facin abans de les 10 h del matí per a poder esmenar possibles incidències tècniques. 10:00 a 10:30 INAUGURACIÓ DE LA JORNADA Carlos Pellejero Gómez, Secretari General de la Federació de Serveis a la Ciutadania CCOO D. Guillermo Mattioli, vicepresident segon del Consell General de COP i degà del COP de Catalunya 10:30 a 11:30 PRESENTACIÓ del 1r Estudi sobre les condicions de Salut Psicosocial en els Serveis Socials de les Administracions Locals Presenta i modera : Núria Benito Puig, responsable en Igualtat i Salut Laboral del SAL-FSC CCOO Ilargi Blasko Ochoa, investigadora de Kayros Research Group Pilar del Pueblo, psicòloga per la Universitat de València. Vocal de la Junta Directiva del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana. Victoria Fernández Zubieta, Gabinet Tècnic de la FSC Estatal Juan José Regatos Andrés, Secretari General del sector de l’Administració Local Estatal CCOO PAUSA 12:00 a 13:30 “AQUESTS SON EL NÚMEROS, I ARA QUÈ? Propostes i compromisos” 1a. Taula col·legis professionals Modera la taula: Pedro Pacheco Rios, Treballador Social i delegat de CCOO a l’Ajuntament de Santa Perpètua i Coordinador del SAL al Vallès Occidental – Catalunya Central Mercè Civit, Vicedegana TSCAT Daniel Martínez, CEESC Pilar Morral García, vocal del COPEC 2a. Taula partits polítics Modera la taula: Isabel Marcos Crego, Treballadora Social i delegada de CCOO de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat Representants dels partits polítics: PSC, En Comú Podem, Junts X Catalunya, ERC i altres. TORN DE PARAULES 13:30 a 14:00 CLAUSURA: Abel López Fernández, Coordinador del Sector de la Local de Catalunya FSC Javier Pacheco Serradilla , Secretari General de CCOO Nacional de Catalunya -------------------- Web: https://ccoo.cat Twitter: https://twitter.com/ccoocatalunya Facebook: https://www.facebook.com/ccoocatalunya/

Vine a la Festa del Treball Digne 2022!

28 de set. 2022, 3:05 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

A3 Cartell Festa

El 8 d’octubre des de les 5 de la tarda fins a les 11 de la nit

Un any més, el proper 8 d’octubre, CCOO de Catalunya celebrarem la Festa del Treball Digne 2022 a la plaça de la Cultura de l’Hospitalet de Llobregat.

Hi haurà activitats per a tots els gustos des de les 5 de la tarda fins a les 11 de la nit, entre les que destaquen actuacions teatrals, concerts amb l’actuació d’Hotel Cochambre, escape room, botifarrada, paradetes i moltes més! Tot a l’entorn del lema #CulturaÉsTreball.

A partir de les 17.30, al Centre Cultural de Bellvitge, tindrà lloc el lliurament de premis de poesia del certamen Miquel Martí i Pol en llengua catalana, del José María Valverde en llengua castellana i del Memorial José López García per a persones afiliades.

A continuació es representarà l’obra audiovisual “En Bangkok también hay ratas” que combina escenes de teatre amb projeccions de testimonis, imatges d’època, cançons, música i humor. Tot, per acompanyar “la Rosi” i “la Mari” que arriben a Barcelona amb “el tren Sevillano”, passen pel barraquisme de la Perona, protagonitzen el naixement de les associacions veïnals i lluiten per aconseguir millores als seus barris.

Paral·lelament, la Fundació Pau i Solidaritat organitza un escape room sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, on cal desxifrar una sèrie d’enigmes amagats en dues maletes que permeten fer un recorregut al llarg de l’Agenda 2030.

A la mateixa hora, a l’exterior la plaça, hi haurà activitats infantils dirigides als més petits de la casa i, a partir de les 6, l’alumnat de l’Escola de Música de l’Hospitalet farà la seva actuació.

A les 19.15 aproximadament, Acció Jove i els joves de la CGIL de Llombardia parlaran sobre “Els Reptes del sindicalisme juvenil al sud d’Europa” en una xerrada debat oberta a tothom que hi vulgui participar i on es posarà en valor la importància de la cooperació sindical internacional per la lluita contra la precarietat juvenil i el creixement de l’ultra-dreta.

A continuació es farà el lliurament del carnet solidari de CCOO de Catalunya a una persona o entitat social en reconeixement per la seva tasca, s’entregarà el Premi Aurora Gómez a la lluita feminista en l’àmbit laboral i tindran lloc els parlaments de institucionals.

Després arriba l’hora del foc amb l’actuació dels Diables de l’Hospitalet i a partir de les 21.30 el concert d’Hotel Cochambre, que ens farà ballar amb les seves versions fins a finalitzar la festa.

No us ho penseu més i adquiriu el bo d’ajut que inclou un entrepà de botifarra, una beguda i un got de la festa al web ccoo.cat/festa o a qualsevol dels locals del sindicat.

Podeu veure el cartell de la Festa del Treball Digne 2022 en format PDF.

Adquireix el bo d’ajut! 

Els bons d’ajut es poden adquirir a través del següent formulari. Inclouen un entrepà de botifarra, beguda i got.


Adquireix el bo d’ajut »

CCOO registra davant el Ministeri més de 150.000 signatures en suport a la jubilació als 60 anys per al personal dels sectors sanitari i sociosanitaris

1 de jul. 2022, 1:48 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) ha registrat aquest, 29 de juny, davant el Ministeri de Seguretat Social més de 150.000 signatures en suport a l’establiment de coeficients per a la reducció de l’edat de jubilació als 60 anys per a treballadores i treballadors dels sectors sanitari i sociosanitari, recollides per aquest sindicat durant aquest mes de juny a través de la plataforma change.org així com en paper.

La FSS-CCOO ha registrat avui oficialment davant el Ministeri de Seguretat Social més de 150.000 signatures en suport a rebaixar als 60 anys l’edat de jubilació per al personal dels sectors sanitari i sociosanitari; signatures recollides per aquest sindicat durant aquest mes de juny i també des de fa uns mesos des de la Plataforma JAVIIS (Jubilació Anticipada Voluntària en Institucions Sanitàries).

Al costat de la signatures s’ha registrat una carta dirigida al ministre José Luis Escrivá, després de no haver obtingut cap resposta per la seva part a la reivindicació d’aquest sindicat sobre l’establiment de coeficients per a la reducció de l’edat de jubilació per a treballadores i treballadors d’aquests sectors. D’aquesta manera, si l’Administració persisteix en la seva actitud de negació del diàleg.

CCOO continuarà convocant mobilitzacions tant del personal dels sectors sanitari i sociosanitari com més àmplies de caràcter social en suport a aquests col·lectius.

Cal recordar que el passat dia 25 d’octubre de 2021, la FSS-CCOO, organització sindical més representativa a nivell estatal en els sectors sanitari i sociosanitari, va dirigir un escrit al Director General d’Ordenació de la Seguretat Social, en el qual sol·licitava, sobre la base d’una argumentació sòlidament documentada, que s’iniciés el procediment d’estudi per a l’establiment de coeficients reductors de l’edat de jubilació.

El passat dia 8 de febrer de 2022, i davant la falta de resposta a l’escrit del Director General, el sindicat li dirigia una altra carta al ministre Escrivá ratificant els termes de la qual es va registrar en el Ministeri. No obstant això, CCOO segueix sense haver rebut resposta cap.

Per tot això, la FSS-CCOO es reitera en la sol·licitud ja formulada al Ministeri i li insta novament a donar les oportunes instruccions perquè de manera immediata, i conforme al Art.10 del RD 1698/2011, s’iniciï el procediment conduent a l’establiment de coeficients reductors per a rebaixar l’edat de jubilació, que permeti situar en 60 anys l’edat perquè els treballadors i treballadores enquadrats en els epígrafs 86, 87 i 88 (activitats sanitàries, assistència en establiments residencials i activitats de serveis socials sense allotjament) puguin accedir a la pensió.

Comença la campanya de recollida de material escolar de la XAS

21 de juny 2022, 7:57 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Xas Material Escolar Mes Igualtat

La Xarxa d’Acció Solidària (XAS) de CCOO, inicia avui, 20 de juny i fins al 15 de setembre, una nova campanya de recollida de material escolar sota el lema “S’ha de garantir a totes les nenes i tots els nens l’oportunitat de desenvolupar els seus estudis en dignitat i igualtat”.

La campanya d’aquest any és la desena que fa la XAS i coincideix amb una situació molt complicada, marcada pel pes de la inflació i la lenta sortida de la crisi del coronavirus.

La campanya es fa en col·laboració amb la Federació d’Educació de CCOO, i el material es distribuirà a les escoles públiques en barris i municipis amb alt risc d’exclusió social, sempre amb el criteri de socialització del material. Poden aportar els materials als locals del sindicat en cada territori, com cada any, hem comptat amb la solidaritat de individual de les persones afiliades i els delegats i delegades de CCOO en les centres de treball.

Com cada any, durant la campanya, els locals de CCOO i les representacions sindicals de CCOO a les empreses són la referència per organitzar i rebre tot tipus de material escolar nou, utilitzable i necessari per a les escoles en barris i municipis amb alt nivell de risc d’exclusió social. La llista de material a recollir és: llapis, gomes, bolígrafs, motxilles, ceres de color, maquinetes, retoladors, estoigs, cinta adhesiva, quaderns, folis, llibretes i altre material fungible.

Campanya d’emergència per a la població refugiada d’Ucraïna

14 de març 2022, 2:39 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 14 de març 2022, 2:54 ]

Campanya Emergencia Poblacio Refugiada Ucraina.jpg

La crisi humanitària desencadenada arran de la invasió d’Ucraïna per part de Rússia ha ocasionat, deu dies després de l’inici del conflicte, que 1,7 milions de persones ucraïneses hagin hagut de fugir cap als països veïns, principalment Polònia, però també Moldàvia, Romania, Hongria o Eslovàquia.

S’espera que aquesta xifra continuarà incrementant-se en les properes setmanes, fins a superar els quatre milions, segons estimacions de l’Alt Comissionat de Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR). A més, es calcula que ja hi ha hagut un milió de desplaçaments interns dintre del territori ucraïnès.

Des de la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO Catalunya, igual que han fet la resta d’entitats catalanes que treballen en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i la justícia global, manifestem el nostre total rebuig a la invasió i els bombardejos sobre la població d’Ucraïna, així com l’escalada bèl·lica d’un conflicte que cal resoldre necessàriament per la via del diàleg i la negociació.

Mentrestant, tal i com hem fet en altres situacions de crisi humanitària i d’emergència, posem en marxa una campanya conjunta amb  l’Associació Catalana per la Pau orientada a recaptar fons destinats a atendre les víctimes, amb especial atenció a aquelles persones en situació de vulnerabilitat, com poden ser infants, joves i dones.

L’objectiu fonamental de la campanya és donar suport a les accions d’acollida, protecció i acompanyament que s’estan realitzant amb la població refugiada a Polònia i, eventualment, a Moldàvia. Al llarg d’aquesta setmana estem portant a terme una missió conjunta amb el Secours Populaire Français a la frontera entre Polònia i Ucraïna, per tal d’identificar les necessitats més urgents i poder definir així les característiques que haurà de tenir la intervenció humanitària.

Seguint la nostra manera habitual de treballar sobre el terreny, totes les accions es faran juntament amb una entitat local amb experiència i coneixements sobre la zona, com és el Polski Komitet Pomocy Społecznej (Comitè Polonès d’Assistència Social).

Des d’ara obrim els nostres canals perquè tothom que vulgui contribuir a millorar la situació de les persones refugiades d’Ucraïna pugui donar un cop de mà. Concretament els diners que es recullin durant la campanya aniran destinats a:

  • Proporcionar assistència humanitària immediata a la gent que està arribant a les zones frontereres.
  • Garantir l’accés als serveis bàsics de salut.
  • Assegurar el dret a l’alimentació i a l’aigua.

A banda de les aportacions voluntàries que ens arribin, l’Associació Catalana per la Pau aportarà a la campanya 10.000 euros provinents del seu Fons d’Emergències.

Si vols mostrar la teva solidaritat amb el poble ucraïnès, t’aconsellem també consultar les recomanacions de lafede i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Com pots fer una donació?

A través de la web https://colabora.ccoo.cat

Transferència bancària al compte: ES50 2100 3000 1922 0166 2319 (Fundació Pau i Solidaritat de CCOO)

Curs autodefensa a Manlleu 9 de març, actes a Osona pel Dia internacional de la Dona Treballadora

4 de març 2022, 7:38 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 4 de març 2022, 7:54 ]


En el programa d'actes organitzat a Osona per VORMAROS CCOO i per tal de commemorar Dia Internacional de la dona Treballadora, que es celebra el 8 de març a tot el mon,  hem organitzat un:

Curs d'autodefensa junt amb Sorotopia, adreçat a persones afiliades a CCOO, que es dividirà en dues sessions (grups).


Ens veiem dimecres dia 9 de 17:00 a 20:00 al centre cívic Frederica Montseny, Avinguda Puigmal nº 137.

Previa confirmació d'assistència al 635656968, places limitades, inscripcións per rigorós ordre d'inscripció.


8 de març, Dia internacional de la dona treballadora, actes a Osona

4 de març 2022, 6:39 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO


Companyes i companys,
Us informem dels actes amb motiu del 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES TREBALLADORES, on CCOO VORMAROS hi participarem a Osona:
8 DE MARÇ a les 11h
davant l'Hospital de la Santa Creu, Rambla de l'Hospital, 52, Vic (veure a google maps)

Lectura del manifest
a càrrec de CCOO VORMAROS

9 DE MARÇ de 17h a 20h
al Casal Cívic Frederica Montseny , Avda. Puigmal, 137, Manlleu (veure a google maps)

Autodefensa Feminista
sessió de defensa femenina, una eina per a l'igualtat. (Assistència per invitació)

ORGANITZA: Sorotopia i CCOO VORMAROS
cartell de l'acte

Torna la campanya "Aquí recollim Aliments"

21 de des. 2021, 2:12 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 21 de des. 2021, 2:32 ]

Col·laboració de CCOO VORMAROS amb el Banc dels Aliments

Portem molts mesos que el Banc dels Aliments, lluny d’aturar la seva activitat, l’ha vist incrementada. Estem en situació d’emergència alimentària on molts famílies treballadores encara no han recuperat la seva feina o, tot i tenir-ne, no poden sobreviure amb dignitat.

Cal actuar, i, des de CCOO del Vallès Oriental- Maresme- Osona, una vegada més, volem posar el nostre granet de sorra col·laborant en la campanya en línia de recollida d’aliments.

El Banc dels Aliments s'encarregarà de la seva distribució. Aquests aliments són adquirits a diferents proveïdors, sempre contrastant el preu, per tal d'obtenir la millor oferta i la major qualitat. De forma periòdica, i en funció de les mancances puntuals de productes en el nostre magatzem, el Banc dels Aliments adquireix, gràcies a la teva col·laboració, aliments bàsics que no aconseguim a través de l'aprofitament alimentari, amb l'objectiu de distribuir-los a la xarxa d'entitats d'ajuda social i que arribin a les persones que més ho necessiten del nostre entorn.

Cal el compromís de tots i totes per donar resposta a la demanda d’aliments, la solidaritat de la classe treballadora sempre ha estat present. La teva aportació és imprescindible.

COL.LABORA JA!

Sobre el Banc dels Aliments
El Banc dels Aliments de Barcelona és una fundació independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, que té com a objectius principals lluitar contra el malbaratament recuperant excedents alimentaris aptes pel consum humà i lluitar contra la pobresa, fent arribar els aliments recuperats, a persones en situació de precarietat alimentària en el nostre entorn.

Els passos per a col·laborar són els següents:
1- Accediu a la web bit.ly/ccoo_bancaliments2021 i Cliqueu el botó "fes una donació" per accedir a l'espai de donació online.
2- Sel·leccioneu l'import que voleu donar de les opcions disponibles o indiqueu un import personalitzat a la casella de la dreta. Després cliqueu al botó "dona"
3- Sel·leccioneu si sou un particular o una entitat o empresa i ompliu les vostres dades personals i cliqueu el botó "continuar"
A sota de la introducció de les dades trobareu l'opció per rebre el certificat fiscal que us servirà per desgravar la donació a la declaració de la renda de l'any vinent.
4- Comproveu que tot està correcte i feu clic al botó "realitzar la donació" per accedir a la pàgina de pagament segons el sistema que trieu
El Banc dels Aliments s'encarregarà de la seva distribució.
1-10 of 178