Qui som?‎ > ‎Accions Sindicals‎ > ‎

CCOO de l'Hospital Trueta de Girona donen suport als usuaris afectats per l'hepatitis C i lliuren carbó al gerent, contra les retallades i els canvis amb opacitat

8 de gen. 2015, 10:04 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Foto
Els delegats i delegades de CCOO de l’Hospital Trueta de Girona han protagonitzat aquest migdia una acció de protesta contra els canvis que, amb opacitat, s’estan duent a terme en aquest centre hospitalari i en suport amb els usuaris afectats per l’hepatitis C que mantenen una tancada.

Aquest és l’escrit conjunt que avui han fet públic:

CCOO DONa TOT EL NOSTRE SUPORT ALS USUARIS AFECTATS PER L’HEPATITIS C QUE MANTENEN UNA TANCADA AL NOSTRE HOSPITAL DR. JOSEP TRUETA DE GIRONAMOTIUS DE L’ENTREGA DE CARBÓ A LES ESCALES DEL TRUETA AL GERENT, SR. MARTÍNEZ IBÁÑEZ

· Amb el projecte CIMS té la majoria de professionals enfadats i fastiguejats.

· Malgrat ell manifesta que hi ha consens, és fals, tot és imposat. Finalment, després de diversos escrits tindrem una reunió amb ell i amb els diferents representants dels treballadors del Trueta i IAS, el proper dia 9 de gener del 2015.

· Es tracta d’un projecte sense transparència. Ens passa estadístiques la veracitat de les quals NO és comprovable.

· Hi ha un augment d’alt càrrecs dels que desconeixem la feina i el salari que tenen, mentre que hi ha retallades al personal de base. I pel que fa al pressupost, hi ha opacitat total amb traspàs de partides d’un hospital a l’altre.

· Se’ns està obligant a fer uns cursos de formació per implantar el mètode “LEAN”, que segons sembla, serveix en empreses on es treballa en cadena. De fet es va implantar a Toyota. A la Sanitat, no és aplicable: els pacients no són part d’una cadena de muntatge.

· No volem continuar amb llits tancats cosa que provoca una assistència de pitjor qualitat. Forcen altes sota pressió dient que si no marxen, altres pacients més greus no es podran operar o ingressar.

· NO volem un desmantellament dels serveis del nostre hospital, i volem un hospital amb tots els serveis. Tenim espai suficient per fer reformes i mantenir-ho tot.

· NO AL DESMEMBRAMENT DE L’ICS I SÍ A UNA SANITAT 100% PÚBLICA I DE QUALITAT!
Comments