Qui som?‎ > ‎Accions Sindicals‎ > ‎

Gràcies per la vostra participac​ió

19 de set. 2012, 11:27 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 19 de des. 2013, 4:44 ]
Ahir, un cop més, CCOO vam escenificar a Madrid el nostre rebuig a les politiques del Govern contra la classe treballadora d’aquest país. Mesures injustes que han empitjorat les condicions de vida de molta gent i han agreujat els desequilibris econòmics i socials.
La sanitat pública va ser una de les primeres “damnificades” per les retallades socials i laborals i per això La Federació de Sanitat hem estat sempre en primera línia en la defensa dels interessos tant dels treballadors i treballadores del sector com del dret a una sanitat pública de qualitat per a totes les persones.
La nit de divendres 14 de setembre “la gent de sanitat”, delegats i delegades, afiliats i afiliades de base, inclús familiars, vam sortir de totes les comarques, i en el cas del Barcelonès vam omplir un autocar només amb la nostra gent. No era un viatge de plaer, tampoc una obligació; era una mostra del nostre compromís amb CCOO i amb la defensa de la classe treballadora.
Sabem des de fa molt de temps que aquesta lluita serà llarga i sostinguda, que no podem defallir. Les mobilitzacions s’han convertit en una part fonamental de la nostra acció sindical però també comporten una sobrecàrrega en la nostra activitat, i aquest sobreesforç que tants de vosaltres esteu fent mereix el reconeixement per part de tots i totes. Ja sabem que no és el mateix una concentració a les capitals catalanes que anar a Madrid, tot i així hi ha qui no es perd ni una.
Companys i companyes que heu anat a Madrid, companys i companyes que no heu pogut anar però heu volgut col·laborar amb els bons solidaris: El vostre esforç no ha de ser en va, vosaltres sabeu que la lluita ha de ser de tots i heu decidit ser dels que fan que les coses passin.
Els que aquesta vegada no heu pogut anar tindreu més oportunitats, perquè la lluita continua.
M. Carme Navarro
Secretària General
Federació de Sanitat CCOO de Catalunya