Qui som?‎ > ‎Accions Sindicals‎ > ‎

MobilitzacionsMobilitzacions

 • MOBILITZEM-NOS. ARA TOCA! 18 FEBRER DEL 2021. CONCENTRACIONS A LES 12 H Durant tota la crisi del coronavirus, CCOO i UGT hem negociat amb els governs i les patronals mesures generals per protegir el conjunt de les persones i el teixit productiu ...
  Publicat a les 3 de febr. 2021, 3:15 per Seccions Sindicals ICS CCOO
 • 29/10/20 Mobilització europea en defensa de la sanitat “Lluitant per la salut i l’atenció més enllà de la pandèmia” CCOO dóna suport a la mobilització a nivell europeu per la sanitat, que tindrà lloc el 29 d’octubre Des de CCOO sempre, però ara amb molt més èmfasi volem ...
  Publicat a les 21 d’oct. 2020, 3:15 per Seccions Sindicals ICS CCOO
 • 1 de maig "Pels drets laborals i socials. Per la vida digna" Des de CCOO entenem que el Primer de Maig és un dia en que la gent treballadora ha de manifesta-se per reivindicar els seus drets laborals i socials: Pensions ...
  Publicat a les 7 de maig 2019, 2:08 per Seccions Sindicals ICS CCOO
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 3. Mostra'n més »

Vídeo de YouTube


Concentració en defensa de la sanitat i el sector de la dependència

28 de des. 2022, 1:30 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO


El dimecres 14 de desembre ens vam concentrar a la plaça de Sant Jaume de Barcelona amb Marea Blanca i UGT per tal de defensar la sanitat i el sector de la dependència de Catalunya. 

A l’acte, en què es va llegir el manifest, van intervenir-hi els dos secretaris generals dels sindicats, els secretaris de les respectives federacions de Sanitat i els portaveus de Marea Blanca. En declaracions a la premsa abans de començar la concentració, Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, va manifestar que “el sistema de salut ha de corregir totes les mancances i les retallades que va patir en tot el procés de deteriorament de la crisi financera, el qual s’ha agreujat durant tota la crisi pandèmica”. També va manifestar Concentració en defensa de la sanitat i el sector de la dependència que “aquesta estructura de salut a Catalunya ha deixat a la cua del nostre país la inversió per habitant, després de la comunitat de Madrid”, i va recordar que “hem de fer una carrera important els darrers anys per poder corregir aquesta tendència sobre els recursos que el Govern de la Generalitat dedica al sistema de salut, per tal de poder garantir la seva qualitat i la seva universalitat, amb accés en condicions d’igualtat per al conjunt de la ciutadania”. En les seves declaracions, Pacheco va tornar a incidir sobre la necessitat que el 7,5 % del PIB català pugui dedicar-se al sistema de salut, que avui en dia no arriba al 6 % i se situa en el 5,8 %. “Som a 3.500 milions de diferència del que recomana Europa que ha de ser la despesa en temes de salut”, va dir. I va afegir: “Ho hem de fer tot en aquest pressupost? Segurament no es pot fer tot de cop. Però hem de començar a incrementar partides de la despesa per poder anar retallant aquesta diferència. I ho hem de fer de manera desagregada, no regant indiscriminadament el sistema sense criteri, sinó mirant on és més necessari fer-ho. El sistema de salut, després de la COVID-19, està particularment tensat a l’atenció primària. 

Per això ens sumem a la reivindicació d’usuaris i usuàries que plantegen que el 25 % del pressupost en salut es destini a l’atenció primària.” La intervenció de Pacheco va acabar amb la reclamació de millors condicions de treball per a tots els professionals del sistema, sense distingir entre els col·lectius professionals ni els àmbits d’actuació. “Tenim el marc dels convenis col·lectius bloquejats, i el mateix passa al SISCAT, a la concertada, la qual també tenim bloquejada, igual que la pública, l’ICS, que està immersa en un procés de negociació etern, llastrat pels canvis continus que s’estan produint al Departament de Salut. 

La dignitat de les condicions de treball dels professionals de salut és també la dignitat a l’atenció de les persones”, va apuntar el secretari general de CCOO de Catalunya. 

Declaracions de Javier Pacheco en defensa de la sanitat i el sector de la dependència

24 de des. 2022, 0:30 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Javier Pacheco Radio Estel

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, ha participat aquest matí en la concentració organitzada per CCOO, UGT i Marea Blanca en defensa de la sanitat i del sector de la dependència a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Els convocants reclamem millores pressupostàries per al sector que beneficiïn les persones treballadores i usuàries de la sanitat i la dependència a Catalunya.

Declaracions de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, a la concentració

Concentració en defensa de la sanitat i el sector de la dependència de Catalunya

13 de des. 2022, 21:55 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

En Defensa De La Sanitat I El Sector De La DependÈncia De Catalunya

El 14 de desembre CCOO de nou tornem a sortir al carrer per exigir uns pressupostos dignes al govern.

Us hi esperem, el dimecres dia 14 a les 10:00 hores, a la Plaça sant Jaume de Barcelona , tornem a sortir al carrer , volem uns pressupostos dignes.

Uns pressupostos que reverteixin les retallades que garanteixin millores retributives i de les condicions laborals, inversió d’infraestructures, increment de plantilla. Enfortir la sanitat passa per uns pressupostos dignes.

El 3 de novembre, manifestació a Madrid amb el lema “Salari o conflicte”

19 d’oct. 2022, 6:52 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Baner Salari O Conflicte.jpg

El dimecres 3 de novembre tindrà lloc una gran manifestació a Madrid amb el lema “Salari o conflicte” davant l’actitud de la patronal de no negociar els convenis col·lectius i de congelar els salaris dels treballadors i les treballadores.

Uns 2.000 delegats i delegades de CCOO de Catalunya viatjaran a la capital de l’Estat on participaran en una de les tres grans columnes que es manifestaran perquè aquesta crisi no la pagui la classe treballadora.

La mobilització es produeix en un context on els preus no paren de pujar i on nombroses famílies ja no arriben a final de mes. CCOO denuncia que moltes empreses estan carregant l’augment de preus de l’energia en els productes de consum i qui ho acaba pagant sempre són els mateixos.

Per això, cal desbloquejar la negociació els convenis col·lectius i incloure-hi els augments de salari que els treballadors i les treballadores necessiten.

#SalariOConflicte

Cartell Salari O Conflicte 3n Madrid

7 d'octubre, Mobilització per la Justícia salarial #SalariOConflicte

3 d’oct. 2022, 8:53 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO


CCOO crida a mobilitzar-se als tres milions de treballadores i treballadors públics davant la falta de voluntat de l’Administració per negociar un acord en matèria salarial i de drets

13 de jul. 2022, 8:15 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO


L’Àrea Pública de CCOO té en marxa una campanya per la defensa dels salaris i condicions de treball d’al voltant de tres milions de treballadores i treballadors del sector públic, que davant la falta de diàleg amb l’Administració s’intensificarà amb un procés de mobilització sostinguda en el temps que s’iniciarà amb una roda de premsa el pròxim dia 11 de juliol i una primera concentració convocada per al 14 de juliol enfront del Congrés dels Diputats.

Aquest sindicat, enmig d’un panorama econòmic preocupant per la imparable pujada de la inflació i la passivitat del govern per a donar resposta a les justes reivindicacions de tres milions de persones treballadores al servei de les administracions públiques, passa a l’ofensiva davant la falta de negociació d’un nou acord salarial i de condicions de treball, que garanteixi el poder adquisitiu, recuperi drets retallats en anteriors crisis i avanç en la millora substancial de la normativa i les condicions de treball en el sector públic.

L’Àrea Pública de CCOO posarà en marxa un calendari de mobilitzacions que contempla en el seu inici una convocatòria per a mitjans de comunicació el pròxim 11 de juliol, així com una primera concentració el dijous 14 de juliol, enfront del Congrés, per a denunciar aquesta falta de diàleg davant el Govern i els grups parlamentaris reunits amb motiu del debat sobre l’Estat de la Nació.

Les empleades i empleats públics han demostrat una vegada més en aquesta crisi sanitària la professionalitat i lliurament en la seva labor com a servidors públics. Des de l’Àrea Pública de CCOO no es permetrà la constant pèrdua de poder adquisitiu -com a exponent màxim basta recordar els 14 anys sense actualització dels salaris per al personal del Servei Exterior-, i s’exigeix immediatament un pacte pel manteniment del poder adquisitiu dels salaris.

Al costat d’això, i no menys important, són moltes les matèries compromeses que han de negociar-se, entre les quals destaquen el desenvolupament i actualització tant del EBEP com de l’Estatut Marc; la Llei de Funció Pública de la AGE; canvis normatius en matèria d’igualtat; així com la carrera, promoció i classificació professional; jornada de 35 hores; desbloqueig de la taxa de reposició i pla d’ocupació per al rejoveniment de les plantilles; jubilació anticipada i parcial; digitalització i modernització de les administracions públiques; reconeixement del sector públic empresarial; etc.

El 6 de juliol sortim al carrer! Salaris dignes, per un conveni just

1 de jul. 2022, 1:58 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 28 de set. 2022, 3:00 ]


Dimecres dia 6 tindrà lloc un acte conjunt de CCOO i UGT de Catalunya. Els delegats i delegades de la província de Barcelona farem un acte reivindicatiu en què quatre columnes de tots els sectors confluiran davant la seu de Foment del Treball a les dotze del matí per posar de manifest les seves reivindicacions pel que fa a negociació col·lectiva, i aportaran llum sobre la manca de voluntat negociadora de les patronals, que ara mateix fa que quatre de cada deu persones assalariades a Catalunya, 1.200.000 persones, tinguin el conveni en negociació.

Ens hi juguem molt, perquè l’IPC interanual se situa a Catalunya en un 8,2% i cap conveni preveu actualitzacions ni remotament properes a aquesta xifra, i en canvi són molts on, d’una manera o una altra, els treballadors i treballadores poden acabar perdent poder adquisitiu davant la intransigència de les patronals.Columna 1 – Indústria

 • 10.30 h Assemblea Plaça Sant Agustí
 • 11.30 h Carders, Via Laietana, Foment

Columna 2 – Hàbitat

 • 10.30 h Assemblea a la seu de CCOO (Via Laietana, 16)
 • 11.30 h Via Laietana, Foment

Columna 3- Serveis

 • 11.00 h Fontanella, Portal de l’Àngel, Catedral, Foment

Columna 4 – Serveis a la Ciutadania, Sanitat, Educació, Pensionistes i Jubilats, Acció Jove, Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf, Vallès Occidental, Catalunya Central, Vallès Oriental, Maresme i Osona

 • 11.00 h Plaça Urquinaona, Via Laietana, Foment7 abril Dia Mundial de la Salut. Concentració unitària

31 de març 2022, 4:24 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 6 d’abr. 2022, 7:04 ]

AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE LA SALUT

CCOO ens concentrem el proper dia 7 d’Abril a les 11h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, tot reivindicant millores per a tota la sanitat i dependència catalana

Coincidint amb el dia Mundial de la Salut, que serà aquest proper 7 d’abril, CCOO farem una concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, perquè considerem que sobren motius per reivindicar millores per a tots i totes les professionals que ens dediquem a tenir cura de la salut (pública i concertada, privada, sociosanitària, recerca, farmàcies, dependència…) i la ciutadania.

Amb motiu del Dia mundial de la Salut, CCOO ens concentrem a les 11h a la  plaça Sant Jaume de Barcelona, tot reivindicant millores per tota la sanitat i  dependència catalana. 

Ens sobren motius per sortir al carrer a defensar els nostres drets ja sigui com  a professionals o com a usuaris i usuàries. 

Reclamem conjuntament un canvi de model. La situació no permet esperar més  temps. 

Les persones treballadores juntament amb la ciutadania diguem alt i clar que  ara és el moment de començar a canviar el sistema sanitari i de la  dependència actual. Pensem que per primer cop en molts anys s'ha aprovat  per a Salut un pressupost superior als anys anteriors, encara que insuficient,  i això necessàriament ha de passar per revertir les retallades, tant pel que fa a  usuaris i usuàries com pel que fa a totes les categories professionals dels  diferents sectors que conformen el sector de les cures del nostre país. 

A més de les retallades, que van deixar el sistema sanitari i d'atenció a les  persones sota mínims, hem patit els efectes tan devastadors com a  conseqüència de la pandèmia per la covid-19. Onada darrera onada, hem vist  incrementades les llistes d'espera quirúrgiques, de proves diagnòstiques de  visites a especialistes i fins i tot de llistes d'espera per ser atès. A la vegada, el  personal que atenem a la ciutadania estem esgotats, molts contagis, moltes  baixes, sense equips de protecció a les primeres onades i sobretot sense cap  coneixement d'aquesta matèria i amb recursos humans i materials totalment  insuficients. 

I és per tot això que volem: 

més transparència al sistema de salut, saber on van els diners  destinats a cobrir les demandes dels/de les treballadors/es com del  usuaris/es. No es pot permetre cap adjudicació sense control exhaustiu.  El model econòmic ha de ser transparent i tenir molta cura amb els  diners pressupostats, no volem que s'oblidi que els diners son públics,  per tant, s'han de rendir comptes de les despeses als organismes  pertinents i a la ciutadania.

reforçar l'assistència sanitària, tot incrementant plantilles, millorant  l'accessibilitat al sistema invertint diners amb mirada de Salut, no amb  interessos opacs. També cal una adequació d’espais, disminuir ratis,  millorar condicions laborals, fer un ús racional de la tecnologia, adaptant 

la a les necessitats actuals, sense oblidar en cap moment l’assistència  personalitzada. Els mitjans tecnològics no podran mai substituir  totalment al treball humà. 

dependència/geriatria, s'ha de canviar el model ja, no es pot deixar que  monopolis, fons "buitres" siguin qui maneguin el sector sense cap  control. La COVID ens ha ensenyat una realitat que ja es coneixia als  centres, amb uns treballadors/es amb condicions laborals més que  precàries, uns ratis impossibles, etc., i uns usuaris/es que necessiten  que el departament no els oblidi i no permeti que imatges com les que  s'han vist recentment es repeteixin. Si de veritat ens creiem que al centre  del sistema de cures està la persona, no es pot permetre seguir  mantenint el sector de la dependència com el tenim al nostre país. 

recerca, teleassistència, farmàcies, son altres dels puntals de la  sanitat catalana, però solament a efectes mediàtics, la realitat és que el  seu dia a dia és un altre, és com els altres sectors, amb plantilles  esgotades, poc reconeixement laboral i que no motiven a que els joves  del nostre país vulguin fer estudis relacionats amb aquest sector. 

Amb aquest escenari no podem continuar. Tots i totes som treballadors/es  essencials, com ha quedat palès durant aquesta pandèmia, però el  departament continua sense escoltar. 

Perquè tot plegat considerem que ara toca que el Govern s'impliqui en tot el  sistema i reverteixi d'una manera clara i real les retallades: incrementar el  personal, augmentar recursos, millorar l'accessibilitat al sistema de salut,  recuperar la presencialitat als centres, revertir les privatitzacions, i evidentment  millorar les condicions laborals de tots i totes les professionals que hi treballem. 

En definitiva, millorar la qualitat de les cures que la població de Catalunya es  mereix, ja que es un dels pilars fonamentals de l'estat del benestar. 

El dia Mundial de la Salut és cosa de tothom!  

Ara toca, LA SALUT NO ÉS UN NEGOCI!


Us esperem a la plaça Sant Jaume el proper 7 d’abril de 2022 a les 11h.
Perquè el Dia Mundial de la Salut és cosa de tothom!
Ara toca, LA SALUT NO ÉS UN NEGOCI !!

Dia Mundial De La Salut

 

Aturades als centres de treball el 9 de març en solidaritat amb Ucraïna

7 de març 2022, 4:04 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Comunicat conjunt CCOO – UGT

Avui, més que mai, és imprescindible mantenir presents els principis fundadors d’Europa: pau, democràcia i solidaritat

Comissions Obreres i la Unió General de Treballadores i Treballadors reiterem la nostra condemna més enèrgica a la invasió russa d’Ucraïna. Aquest covard i il·legítim acte bèl·lic i la conseqüent guerra han de parar immediatament. Així mateix, expressem la nostra solidaritat amb la gent d’Ucraïna i especialment amb la seva classe treballadora, amb les víctimes al país i amb les i els treballadors ucraïnesos que resideixen a Espanya i que viuen amb dolor el drama de la guerra a la distància.

CCOO i UGT hem exigit que es prenguin totes les mesures necessàries perquè l’acció bèl·lica pari de manera urgent i les tropes russes es retirin del territori ucraïnès, que han ocupat violant la legalitat internacional, i es restitueixi la pau.

En el terreny humanitari, el Govern d’Espanya i la Unió Europea han d’estar a l’alçada que requereix aquesta situació, i marcar una diferència clara amb altres ocasions en què no ho han estat. Estem obligats a brindar tot el suport necessari a les persones afectades per la guerra, a la regió o on aquestes es desplacen, garantint l’establiment i la seguretat de corredors humanitaris i elaborant plans d’acollida i reubicació dins de la UE.

Així mateix, cal facilitar-los oportunitats laborals. Avui, més que mai, cal mantenir presents els principis fundadors d’Europa: pau, democràcia i solidaritat. Reafirmem el nostre compromís amb el desarmament a tot el món i amb la signatura del Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears a nivell global, garant de pau i la llibertat a nivell mundial.

CCOO i UGT ens solidaritzem també amb el poble rus que reclama la fi de la guerra i que de manera valenta es manifesta contra les actuacions del seu govern i que està sent represaliat, detingut i empresonat per exercir drets tan fonamentals com el de llibertat d’opinió o manifestació, així com amb la classe treballadora que també pagarà un alt preu per l’aposta bèl·lica del seu govern.

CCOO i UGT cridem l’atenció sobre el vergonyós i irresponsable joc de forces polítiques disruptives i de tall autoritari que han emergit a tot el món i significativament a Europa, i que han passat del coqueteig a Putin, a bramar amb més força els seus missatges antieuropeistes i colpejar els tambors de guerra amb la bandera nacional. El nacionalpopulisme de què fa gala l’extrema dreta és un risc per a la democràcia i la seva exacerbació una conseqüència més de la guerra. La classe treballadora catalana, així com la mundial, ens reconeixem només en un món sense guerres i en assolir la pau justa i duradora, també a través de la justícia social.

Fem, per tot això, una crida als i les treballadores de Catalunya que el DIMECRES 9 DE MARÇ es manifestin de manera silenciosa a l’entrada dels seus centres de treball de 12:00 a 12:05 hores, solidaritzant-nos així amb el poble de Ucraïna, demanant l’alto el foc i la immediata retirada de tropes russes del país.

25-N del 2021, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

18 de nov. 2021, 2:21 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

El proper 25 de novembre, d’11 h a 12 h, CCOO tallarem la Via Laietana per, més unides i combatives que mai, tombar el patriarcat i enderrocar les violències masclistes. 

Per aconseguir-ho, et necessitem!

Aquest 25 de Novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, CCOO, com a sindicat feminista, veu amb preocupació com les violències no minven.

El confinament per causa de la pandèmia va ser molt dur per a les dones que pateixen violència en l’àmbit de la parella, ja que van veure reduït el seu espai social, van quedar tancades amb el seu maltractador i van patir abusos físics, psicològics, sexuals o econòmics. En el desconfinament hi ha hagut un repunt dels feminicidis quan els maltractadors han percebut una disminució del seu control sobre la parella. Des que va començar l’any, a Catalunya ja han estat assassinades 13 dones pel sol fet de ser dones (61 a tot l’Estat espanyol). Des del 2010 hi ha hagut 1.238 dones assassinades per homes. D’altra banda, 1 de cada 4 menors d’edat són testimonis d’aquestes situacions i un 77 % d’aquests han patit en primera persona el maltractament d’aquests violents a casa. En tot cas, però, els feminicidis només són la punta de l’iceberg de la violència contra les dones.

En aquest any 2021, el focus s’ha posat també en la violència vicària, és a dir, les agressions sobre una persona en substitució d’una altra, sobretot, la violència contra les filles i els fills amb l’objectiu d’infligir dolor i control a les seves mares. El cas de l’Anna i l’Olivia, les nenes de Tenerife assassinades pel seu pare, va fer estremir la societat de tal manera que vam aprendre a interpretar i a donar visibilitat a altres casos. Segons fonts del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), a Espanya, tot just un 3 % dels casos de violència de gènere acaba amb la suspensió del règim de visites als pares que han exercit el maltractament i només en un 5,2 % dels casos els jutges dicten la retirada de la guarda i custòdia als agressors com a mesura cautelar de protecció dels menors.

La violència envers les dones no està reservada a una cultura, regió o país específic ni a grups particulars de dones en la societat. La violència masclista representa, en qualssevol de les seves formes, àmbits i  expressions, un greu atemptat contra els drets humans, la dignitat i la llibertat de les dones.

La mutilació genital femenina segueix practicant-se a Colòmbia, l’Índia, Indonèsia, Malàisia,

el Pakistan, Sri Lanka i molts països de l’Orient Mitjà, i és un problema transfronterer que es manifesta a Catalunya també. La violació i l’ús dels cossos de les dones com a arma de guerra segueix present. El tràfic de dones creua les fronteres nacionals i és perceptible en qualsevol país del món. Cal, així mateix, tractar la prostitució com a crim organitzat, i abordar-lo des de la globalitat i la cooperació policial internacional.

La violència sexual és esfereïdora també al nostre país. Catalunya és el territori on es perpetren més violacions múltiples de tot l’Estat. El 57,3 % de dones de més de 16 anys han patit violència de gènere algun cop a la vida.

És fonamental erradicar  l’assetjament  sexual o per raó de sexe en l’esfera laboral i implementar mesures de suport i protecció a les víctimes de violència contra les dones. Ens preocupa especialment la situació de les treballadores de la llar que, en moltes ocasions, conviuen i resten soles amb els agressors.

La deshumanització de les dones i la normalització de la violència i el poder com a formes d’excitació es promouen en la nostra cultura mitjançant la pornografia, tot i que  també  hi ha moltes formes de publicitat on s’utilitza la cosificació de la dona i  la hipersexualització de les nenes.

Les dones víctimes de violència temen denunciar perquè, sovint, els processos policials i jurídics les qüestionen i les menystenen, s’allarguen innecessàriament i protegeixen poc. La revictimització és violència institucional i té, com tota la violència contra les dones, un biaix de classe i d’origen.

El rebuig social contra les violències masclistes és cada cop més fort. Tant, que la ultradreta, representant política del masclisme, s’ha vist impulsat a fer bandera de la dominació de la dona, a defensar el patriarcat i a atacar el moviment feminista.

CCOO reivindica el seu lloc com a agent actiu contra tots els tipus de violència contra les dones. Les sindicalistes i els sindicalismes estem compromesos en contra de totes aquestes violències i estem cridats a intervenir-hi a favor de les víctimes, per la igualtat i per la justícia.

CONCRETAMENT, EXIGIM:

 • L’increment dels recursos públics per a la negociació i la implementació dels plans d’igualtat.
 • L’actuació decidida i amb dotació específica de recursos per a la Inspecció de Treball a les empreses que incompleixen les seves obligacions respecte dels protocols d’assetjament i els plans igualtat.
 • Més recursos per a la recuperació i l’acompanyament de les víctimes, especialment en l’àmbit laboral.
 • El compromís polític i econòmic del Departament d’Educació amb la coeducació.
 • La ratificació del Conveni 189 de l’OIT, en relació amb les condicions de les treballadores de la llar i les cures, a més de la implantació i el seguiment del Conveni 190.
 • L’estudi i la publicació de dades certes sobre violència vicària perquè no romangui invisible davant l’opinió pública, així com mesures legislatives per evitar-la i sancionar-la.
 • Un canvi de procediment en els processos policials i jurídics perquè protegeixin amb eficàcia i celeritat les dones i no les revictimitzin.

En definitiva,  necessitem  un  compromís,  real i efectiu de tota la societat per erradicar les violències que encara avui dia patim les dones perquè les següents generacions de dones puguin viure en un món més segur, més lliure, més just i sense por.

AMB TU TENIM MÉS FORÇA!
25 de novembre
d’11.00 a 12.00 hores
Via Laietana, 16 de Barcelona

I a la tarda manifestació de les entitats feministes, a partir de les 18.30 hores al Passeig de Gràcia amb Avinguda Diagonal.

Feu clic per veure el cartell “Prevenció, proactivitat, ORGANITZACIÓ i acció” o el manifest del 25-N del 2021 en format pdf

Contra totes les violències masclistes: recursos, prevenció i acció.

#25nPrevencióiAcció

1-10 of 17