Qui som?‎ > ‎Accions Sindicals‎ > ‎

MobilitzacionsMobilitzacions

  • MOBILITZEM-NOS. ARA TOCA! 18 FEBRER DEL 2021. CONCENTRACIONS A LES 12 H Durant tota la crisi del coronavirus, CCOO i UGT hem negociat amb els governs i les patronals mesures generals per protegir el conjunt de les persones i el teixit productiu ...
    Publicat a les 3 de febr. 2021, 3:15 per Seccions Sindicals ICS CCOO
  • 29/10/20 Mobilització europea en defensa de la sanitat “Lluitant per la salut i l’atenció més enllà de la pandèmia” CCOO dóna suport a la mobilització a nivell europeu per la sanitat, que tindrà lloc el 29 d’octubre Des de CCOO sempre, però ara amb molt més èmfasi volem ...
    Publicat a les 21 d’oct. 2020, 3:15 per Seccions Sindicals ICS CCOO
  • 1 de maig "Pels drets laborals i socials. Per la vida digna" Des de CCOO entenem que el Primer de Maig és un dia en que la gent treballadora ha de manifesta-se per reivindicar els seus drets laborals i socials: Pensions ...
    Publicat a les 7 de maig 2019, 2:08 per Seccions Sindicals ICS CCOO
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 3. Mostra'n més »

Vídeo de YouTube


MOBILITZEM-NOS. ARA TOCA! 18 FEBRER DEL 2021. CONCENTRACIONS A LES 12 H

3 de febr. 2021, 3:03 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 3 de febr. 2021, 3:06 ]

Durant tota la crisi del coronavirus, CCOO i UGT hem negociat amb els governs i les patronals mesures generals per protegir el conjunt de les persones i el teixit productiu del país. Ara, mentre la pandèmia arriba al pic de la tercera onada, les patronals i els governs estan impedint mesures estratègiques i essencials per a la igualtat social i la distribució de la riquesa. No podem permetre que el cost de la crisi es carregui sobre la classe treballadora. 

Per això reclamem al nou Parlament de Catalunya que activi immediatament l'aprovació dels pressupostos. Cal reactivar l'economia de Catalunya per mantenir l'ocupació i generar nous llocs de treball de qualitat, reforçar el sistema sanitari i les residències de persones grans o dependents, i protegir 1.700.000 persones del risc de pobresa,  ampliant els ajuts i la renda garantida de ciutadania (RGC).

Així mateix, reclamem al Govern d'Espanya que compleixi els seus compromisos respecte de l'augment del salari mínim interprofessional (SMI) i que derogui les reformes laborals i la reforma de pensions del 2013. És necessària una llei per regular les plataformes digitals, una llei de transparència salarial i un pla de xoc contra la sinistralitat.

1) Apujar l'SMI fins al 60 % de la mitjana salarial.
2) Derogar las reformes laborals, perquè el treball s'ha de fer amb drets.
3) Derogar la llei de pensions del 2013 per a la suficiència de les pensions públiques.
4) Negociar els pressupostos de Catalunya per activar l'economia.
5) Ampliar l'RGC per evitar la pobresa.

 

BARCELONA, Delegació del Govern - Mallorca, 278

GIRONA, Subdelegació del Govern - Gran Via cantonada Av. 20 de Juny

LLEIDA, Subdelegació del Govern - Plaça de la Pau, 1

TARRAGONA, Subdelegació del Govern - Plaça Imperial Tarraco

Feu clic per veure:

- el cartell unitari de la mobilització del 18F Ara toca!
- l'octaveta unitària de la mobilització del 18F Ara toca!
- el manifest unitari de la mobilització del 18F Ara toca!


1 de maig "Pels drets laborals i socials. Per la vida digna"

16 de maig 2019, 1:54 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO


Des de CCOO entenem que el Primer de Maig és un dia en que la gent treballadora ha de manifesta-se per reivindicar els seus drets laborals i socials: Pensions, Sanitat, Educació, Dependència, Habitatge, Igualtat entre dones i homes... son temes que ens afecten directament en la qualitat de vida de les persones i al seu salari en diferit.


És per això que des de la Unió Intercomarcal de CCOO al Vallès Oriental, Maresme i Osona fem una crida a la participació a la manifestació del proper 1 de maig de 2019 a les 11:30h a Barcelona, que partirà de Ronda Sant Pere cantonada amb Passeig de Gràcia.


Aquest any, participarem amb una pancarta pròpia amb el lema "Pels drets laborals i socials. Per la vida digna" i ens acompanyaran diverses associacions i entitats de sanitat, de pensionistes i feministes del nostre territori.


El punt de trobada de CCOO Vallès Oriental, Maresme i Osona a la manifestació serà a les 11:15h a la Ronda Sant Pere, 18. veure google mapsPodeu descarregar-vos 
- el manifest de CCOO de Catalunya i UGT per a l'1 de Maig, 'Primer les persones' 
- el full informatiu de l'1 de Maig del 2019 en català
- el full informatiu de l'1 de Maig del 2019 en castellàVídeo de YouTube

1-2 of 2