Qui som?‎ > ‎Accions Sindicals‎ > ‎Mobilitzacions‎ > ‎

SEM: Prou repressió sindical

15 de juny 2021, 2:10 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO
CCOO denuncia que la direcció de l’empresa pública SEM (Sistemes d’Emergències Mèdiques) ha acomiadat improcedentment un treballador de la sala de coordinació sanitària de l’edifici 112 de Reus. Aquest treballador, a més és delegat del Comitè d’empresa del SEM pel nostre sindicat.

El SEM al·lega motius laborals quan en realitat creiem que els motius són de repressió sindical. Considerem que l’acomiadament és un acte de coacció vers el dret sindical després d’haver consultat a la Direcció sobre unes contractacions presumiblement irregulars en saltar-se la borsa de treball.

La Direcció del SEM justifica l’acomiadament per accions que considera que vulneren la Llei Orgànica de Protecció de dades, quan és pràctica habitual en les diferents sales de Coordinació sanitària de Catalunya.

Aquest no és el primer acomiadament d’un professional proper a CCOO ja que fa mesos que, es va acomiadar de manera improcedent un altre treballador que anava a la nostra candidatura.

CCOO ha demanat a la Consellera de Salut i al seu Consell d’Administració la readmissió immediata del professional.

El proper dimarts 15 de Juny de 2021 de 13:30h a 15:00h, us convoquem a una concentració en protesta per l'acomiadament d'un treballador i delegat de CCOO del SEM Tarragona a la Seu Corporativa del SEM, al Carrer Pablo Iglesias 101-115 de l'Hospitalet de Llobregat.

Esperem que ens acompanyeu en aquesta reivindicació.


Qualsevol dia ens podria tocar algú de nosaltres.

Recordeu mantenir distància, mascareta i rentat de mans.

Adjuntem Cartell TotsSEMAugust.pdf


Comments