Qui som?‎ > ‎Accions Sindicals‎ > ‎

Plataforma Prou Retallades. Diada nacional de Catalunya, 11 de Setembre de 2013. Per una Catalunya social!

10 de set. 2013, 15:01 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 19 de des. 2013, 4:44 ]

Catalunya afronta la celebració de l’11 de Setembre d’enguany amb un doble repte: d’una banda, fer avançar les aspiracions de la ciutadania per poder decidir el seu futur com a poble i, de l’altra, enfrontar-se a les polítiques de retallades que tant perjudiquen les persones i el procés de construcció nacional. 


En aquests moments històrics, és absolutament necessari treballar per la cohesió social i per la unitat civil del nostre país. I els dos elements fonamentals per assolir aquests objectius són l’exercici del dret democràtic d’autodeterminació com a poble i el manteniment del nostre model d’Estat del benestar com a element identitari de la voluntat de progrés del nostre país. 

Per tot això, des de la Plataforma Prou Retallades cridem a fer d’aquest 11 de Setembre un clam pels drets nacionals i els drets socials del poble de Catalunya i, en les mobilitzacions que se celebrin, fer-hi palesa la nostra defensa de la justícia social, l’Estat del benestar, els drets nacionals de Catalunya i el nostre rebuig a les polítiques de retallades. 

AGENDA 11 de Setembre 
Horaris i lloc 
9:00h Ofrena floral a Rafael Casanova 
(punt de trobada Ronda Sant Pere/Girona) 

17:00h Representants d’organitzacions de Prou Retallades seran presents al ramal social de la Via Catalana entre Foment del Treball i el Departament de Governació (Via Laietana)