Qui som?‎ > ‎Accions Sindicals‎ > ‎

Torna la campanya "Aquí recollim Aliments"

21 de des. 2021, 2:12 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 21 de des. 2021, 2:32 ]
Col·laboració de CCOO VORMAROS amb el Banc dels Aliments

Portem molts mesos que el Banc dels Aliments, lluny d’aturar la seva activitat, l’ha vist incrementada. Estem en situació d’emergència alimentària on molts famílies treballadores encara no han recuperat la seva feina o, tot i tenir-ne, no poden sobreviure amb dignitat.

Cal actuar, i, des de CCOO del Vallès Oriental- Maresme- Osona, una vegada més, volem posar el nostre granet de sorra col·laborant en la campanya en línia de recollida d’aliments.

El Banc dels Aliments s'encarregarà de la seva distribució. Aquests aliments són adquirits a diferents proveïdors, sempre contrastant el preu, per tal d'obtenir la millor oferta i la major qualitat. De forma periòdica, i en funció de les mancances puntuals de productes en el nostre magatzem, el Banc dels Aliments adquireix, gràcies a la teva col·laboració, aliments bàsics que no aconseguim a través de l'aprofitament alimentari, amb l'objectiu de distribuir-los a la xarxa d'entitats d'ajuda social i que arribin a les persones que més ho necessiten del nostre entorn.

Cal el compromís de tots i totes per donar resposta a la demanda d’aliments, la solidaritat de la classe treballadora sempre ha estat present. La teva aportació és imprescindible.

COL.LABORA JA!

Sobre el Banc dels Aliments
El Banc dels Aliments de Barcelona és una fundació independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, que té com a objectius principals lluitar contra el malbaratament recuperant excedents alimentaris aptes pel consum humà i lluitar contra la pobresa, fent arribar els aliments recuperats, a persones en situació de precarietat alimentària en el nostre entorn.

Els passos per a col·laborar són els següents:
1- Accediu a la web bit.ly/ccoo_bancaliments2021 i Cliqueu el botó "fes una donació" per accedir a l'espai de donació online.
2- Sel·leccioneu l'import que voleu donar de les opcions disponibles o indiqueu un import personalitzat a la casella de la dreta. Després cliqueu al botó "dona"
3- Sel·leccioneu si sou un particular o una entitat o empresa i ompliu les vostres dades personals i cliqueu el botó "continuar"
A sota de la introducció de les dades trobareu l'opció per rebre el certificat fiscal que us servirà per desgravar la donació a la declaració de la renda de l'any vinent.
4- Comproveu que tot està correcte i feu clic al botó "realitzar la donació" per accedir a la pàgina de pagament segons el sistema que trieu
El Banc dels Aliments s'encarregarà de la seva distribució.
Comments