Inici‎ > ‎Comunicats‎ > ‎

Comissió de Seguiment Pacte de mobilitat voluntària (Trasllats ICS)

29 de nov. 2013, 12:36 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 29 de nov. 2013, 12:37 ]
Trasllats ICS

El dia 26 de novembre es va constituir la Comissió de Seguiment del Pacte de mobilitat voluntària de l’ICS i vam començar a tractar els assumptes que han de permetre fer les convocatòries al més aviat possible.
Bases generals de les convocatòries
La Direcció de l’ICS va proposar unes bases generals que serviran per a totes les convocatòries de mobilitat voluntària que es facin. En principi, tots els sindicats vam estar d’acord amb el plantejament fet per l’ICS i ens hem donat de termini fins aquest divendres per llegir-les acuradament per si cal fer alguna modificació. Si tots els sindicats donem el vistiplau, es publicaran al DOGC durant el mes de desembre.
La setmana vinent tenim una altra reunió per començar a parlar de les bases específiques de la convocatòria de DUI.
Calendari de convocatòries
La primera convocatòria de moviment intern de DUI entre primàries i entre hospitals està previst que surti publicada sobre el 15 de gener de 2014.
Quan s’hagi comprovat que tot el nou sistema funciona adequadament, cap a principis del segon trimestre de 2014, es publicaran les convocatòries de gestió i serveis: funció administrativa i zeladors.
Un cop resolt el primer concurs, al tercer trimestre de 2014, es faran les convocatòries de personal sanitari.
Quantitat de places que sortiran a concurs
Per a la primera convocatòria de moviment intern de DUI està previst que surtin al voltant de 500 places a primària i de 300 a hospitals. Son xifres aproximades que poden variar. Per a la convocatòria general de DUI oberta a tothom, el nombre de places seria gairebé el mateix; només es restarien les de les persones que es traslladin des de places declarades a extingir.