Inici‎ > ‎Comunicats‎ > ‎

Mobilitat Voluntària (Trasllats personal ICS) Reunió del 16 d'octubre

20 d’oct. 2013, 2:07 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 20 d’oct. 2013, 2:08 ]
La Direcció de Recursos Humans ha manifestat el seu desig d’aconseguir un consens que permeti fer una convocatòria de trasllats que no sigui objecte de recursos massius, ja que això obligaria a suspendre-la. La Direcció de Recursos Humans diu que no té intenció d’aprofitar la convocatòria de trasllats per amortitzar places i es compromet a mantenir el volum total d’ocupació a l’ICS; no hi haurà menys interins després del trasllat que abans.
CCOO hem dit que això només dóna resposta a una de les demandes que vam fer a la darrera reunió. Vam fer-ne altres que no han rebut resposta:

1. Establir un límit màxim de distància entre el centre demanat i l’efectivament assignat.

2. Les persones que no aconsegueixin la destinació desitjada haurien de tenir prioritat quan es produís la primera vacant en el lloc demanat.

3. Criteris per al cessament del personal interí: el personal que està en promoció interna temporal hauria de tenir preferència de permanència en el lloc de treball i s’hauria de tenir en compte haver-se presentat a processos de selecció i la puntuació a la borsa; no acceptem el criteri de l’absentisme.

4. Atès que la primera convocatòria de DUI, de primària a primària i d’hospital a hospital, no serà tècnicament un trasllat, sinó un procés de mobilitat interna, vam demanar que s’estudiés la possibilitat de no exigir un any amb plaça fixa per poder participar i així afavorir a les persones que s’han incorporat últimament i han aconseguit plaça molt lluny del seu domicili.

La Direcció de Recursos Humans de l’ICS ha respost:

Al punt  1. Amb el procediment que proposen no hi haurà ningú que sigui destinat a un lloc de treball que estigui molt allunyat de la localitat demanada. Si algú és destinat a més de 30 minuts del lloc demanat es comprometen a revisar el seu cas en un termini màxim de 3 mesos.

Al punt 2. D’acord.

Al punt 3. D’acord a donar preferència al personal que està en promoció interna temporal. Si l’absentisme ha de ser un obstacle per a tots els sindicats, ho retirarien.

Al punt 4. Com que CCOO ho vam demanar en l’última reunió, ho han estat estudiant. La conclusió és que és jurídicament inviable, perquè no es pot fer un nou nomenament amb una altra destinació al personal que no té una antiguitat mínima d’1 any.

La setmana vinent hi haurà Mesa Sectorial per veure si és possible tancar l’assumpte.