Inici‎ > ‎Comunicats‎ > ‎

Reclamació supressió paga extraordinària

26 de nov. 2012, 11:17 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

En els Acords de Govern de 28 de febrer i de 29 de maig d'enguany es va establir una reducció retributiva d'un 5%, que s’aplicaria a les pagues extraordinàries de juny i desembre. Al juny es va fer efectiva la reducció corresponent. Posteriorment, es publica el Real Decret Llei 20/2012 que suprimeix la paga extraordinària de desembre, i l’Acord de Govern de 24 de juliol estableix la seva aplicació amb el retorn de la quantitat ja descomptada al juny.

Together : Un equipo de personas que caminan upword de engranajes conectados con las palabras Juntos Vamos a alcanzar nuevas alturas que representa el éxito y la mejora que se pueden obtener gracias a la colaboración y la cooperaciónCCOO ha presentat recurs contenciós administratiu contra tots aquests Acords de Govern, amb la qual cosa tot el personal de l’ICS està cobert i per tant no es necessari fer cap tipus d'acció individual.
A més, en cas d'una hipotètica sentencia favorable en el recurs interposat  per CCOO, només podrien demanarextensió d'efectes d'aquesta, els treballadors/es que no haguessin iniciat cap procediment individual.
 Les persones que optin per la via individual hauran de continuar el procés fins al final independentment del resultat del recurs contenciós interposat per CCOO, tenint en compte totes les despeses que això comporta més la possibilitat de la imposició de costes.
 Es tracta d'un procediment costós que assumeix  CCOO i que en el cas d'una solució favorable es podrà beneficiar tothom, amb la excepció esmentada abans de les persones que decideixen fer-ho individualment.