Inici‎ > ‎Comunicats‎ > ‎

Sentencia paga extra 2012

18 de nov. 2013, 10:22 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 18 de nov. 2013, 10:23 ]
SENTÈNCIA SOBRE LA SUPRESSIÓ DE LA PAGA EXTRAORDINÀRIA DE DESEMBRE DE 2012
PER AL PERSONAL ESTATUTARI DE L’ICS

Els sindicats CCOO, UGT, SATSE, MC, USAE i USOC vam coordinar els nostres respectius gabinets jurídics per impugnar la supressió de la paga extraordinària de desembre de 2012 del personal Estatutari de l’ICS.

De moment tenim una sentència individual favorable d’una treballadora de l’ICS de la província de Girona. En aquesta sentència el jutge estima “el dret de la recurrent a percebre la part proporcional de la paga extraordinària i de la paga addicional del complement específic del període comprès entre l’1 de juny i el 14 de juliol de 2012”.

El pas següent que hem de fer és demanar al jutjat l’extensió dels efectes de la sentència a tots els treballadors de l’àmbit en el qual aquest jutjat té competència, és a dir, a tot el personal estatutari de la província de Girona; aquesta acció s’ha de fer individualment.

El termini per demanar l’extensió d’efectes és d’un any. Com que al febrer de 2014 s’han de fer tres judicis més i l’ICS encara pot interposar un recurs, tots els sindicats que vam iniciar aquests procediments creiem que el millor és esperar per saber si l’ICS finalment interposa recurs o no. D’aquesta manera evitarem als treballadors despeses que posteriorment podria demostrar-se que són innecessàries.

Si finalment cal fer accions individuals per demanar l’extensió d’efectes de la sentència, sereu oportunament informats per tots els sindicats que hem coordinat aquestes demandes judicials contra la supressió de la paga extraordinària de desembre de 2012.