Inici‎ > ‎Comarques‎ > ‎Osona‎ > ‎

Plantem Cara! Prou!

26 de gen. 2014, 8:19 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 26 de gen. 2014, 8:19 ]Més d'un centenar de persones protesten a Vic contra l’increment del preu dels serveis bàsics i les polítiques antisocials del PP
MANIFEST
CONCENTRACIÓ 22 GENER 2014 A VIC
Primer van fer negoci fent-nos creure que podríem tocar el cel si ens endeutàvem i els compràvem els seus productes. Després quan la seva mentida es va fer insuportable, entre tots vàrem haver-los de salvar posant ingents quantitats de diners als seus comptes.

Mentre passava això, van fer creure que la culpa no era seva sinó nostra, i aquí va començar la seva campanya de retallades econòmiques, socials, de drets i de llibertats. Avui podem notar com han augmentat els preus des serveis bàsics com la llum, l’aigua i el transport públic alhora que els sous dels directius no paren d’augmentar mentre els dels treballadors que encara tenen una feina segurament amb contracte precari estan congelats o reduïts i molts altres pateixen l’atur forçós o no poden jubilar-se després d’ anys i anys treballant.

I mentre patim, ens congelen el salari mínim, volen reformar novament la llei de pensions per fer-nos-ho més complicat poder accedir-hi i dinamiten la negociació collectiva. I per si no n’hi hagués prou ens ataquen la nostra llibertat individual i col·lectiva quan pretenen una nova llei de l’avortament o de seguretat ciutadana mentre no ens deixen decidir com a nació que som.

Avui amb aquesta concentració, i n’és una més de les moltes que ja hem fet a Osona, volem denunciar tot això. I seguirem fent tantes concentracions, manifestacions i el què calgui per fer sentir la nostra ferma protesta perquè ja en tenim prou i els plantem cara.

I que ho sàpiguen, guanyarem !

Comments