Inici‎ > ‎Convocatòries ICS‎ > ‎

Currículum professional

22 de jul. 2017, 5:05 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Importància de detallar les funcions desenvolupades en l'apartat d'experiència professional del vostre currículum professional

Juntament amb la formació, un dels elements més importants en la definició de perfils professionals és l'experiència laboral en determinades funcions o en l'ocupació de determinats llocs de treball.

Dins el gestor de currículums disposeu de la possibilitat de concretar les funcions desenvolupades en els diferents períodes d'ocupació que tingueu introduïts. D'aquesta manera, en la selecció de persones candidates es poden identificar les que tenen experiència en l'àrea que es vol cobrir.

Per exemple, una persona que sigui tècnica de la funció administrativa pot tenir experiència professional en l'àmbit de selecció de personal o una que sigui diplomada d'infermeria, en instrumentalització quirúrgica.

Es tracta, doncs, d'una informació molt rellevant en els casos que es faci la selecció per perfils.

Cal que introduïu les tasques o funcions desenvolupades en els períodes d'ocupació que figuren en el vostre currículum professional.

També, cal que ho feu en els períodes treballats a l'ICS (que, com sabeu, es carreguen de forma automàtica des de l'aplicació corporativa de gestió de personal), ja que aquesta informació no figura en el nostre sistema.

Com una informació més de cada període d'ocupació, l'aplicació us facilita un arbre amb tot un seguit de funcions que podeu triar per completar la informació.

Vegeu-ne un exemple en aquesta presentació del procediment per incloure aquestes dades.

http://ics.gencat.cat/web/.content/documents/treballeuics/borsatreball/perfils-professionals-definits/informacio-funcions.pdf
Comments