Inici‎ > ‎Convocatòries ICS‎ > ‎

L’ICS amplia el termini per inscriure’s al procés d’estabilització fins al 20 de febrer

31 de gen. 2023, 3:20 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

L’ICS perllonga el termini per inscriure’s al procés d’estabilització fins al 20 de febrer

 


L'ICS informa:

"L’ICS amplia el termini per inscriure’s al procés després de dur a terme diversos canvis tècnics en la resolució, com la reserva de places per discapacitat, que s’ha tornat a publicar al DOGC. D’aquesta manera, el termini es perllonga i finalitzarà el 20 de febrer.

Les persones ja inscrites no cal que facin cap tipus de tràmit addicional.

Per participar-hi, només cal emplenar un formulari abans del 20 de febrer de 2023. 

En el moment de fer la inscripció no cal aportar cap documentació. 

En aquest enllaç, només cal introduir les dades personals i pagar les taxes abans de finalitzar la inscripció de participació. 

Els tribunals determinaran els períodes en els quals les persones participants podran emplenar el seu currículum professional i els períodes en què podran aportar la documentació justificativa dels mèrits al·legats.

Per resoldre els dubtes més habituals, s’ha publicat un apartat de preguntes freqüents del procés. També s’ha creat una adreça de correu [email protected] per atendre totes les qüestions que aquest procés suscita entre les persones que volen participar en la convocatòria.

Pel que fa al seguiment del procés, totes les novetats que hi estan relacionades es fan públiques a la pàgina web de l'ICS, a la pàgina de la Intranet de l'ICS i a la de cada gerència territorial.

Tot l’Equip de la Unitat de Selecció i Provisió, així com personal de reforç d’altres unitats del Centre Corporatiu, s’ha bolcat a respondre tots els dubtes derivats d’aquest procés a través de trucades, amb línies d’atenció exclusiva i atenció presencial.

Encara no t’hi has inscrit? Què et recomanem?

Davant de qualsevol dubte, un cop llegides les bases de la convocatòria i els annexos de les categories, consulta l’apartat de preguntes freqüents sobre el procés d'estabilització.

A l’hora de fer la inscripció, en funció del moment en què es faci, si la concurrència és alta pot haver-hi un temps d'espera. Si l'espera és llarga es pot tornar a intentar en un altre moment, ja que el tràmit estarà operatiu durant les 24 hores del dia."

Ċ
Seccions Sindicals ICS CCOO,
31 de gen. 2023, 3:20
Comments