Inici‎ > ‎Convocatòries ICS‎ > ‎

Processos de selecció ICS, convocatòries Lliures 2018. Qüestionari de Salut, capacitat Psico-Física.

3 de gen. 2023, 5:41 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO
Tal com es regula les bases de la convocatòria en la quals les persones aspirants han estat seleccionades, abans de la presa de possessió efectiva, cal que acreditin la seva capacitat psico-física per desenvolupar les funcions assignades a la categoria. Per agilitzar aquesta acreditació s'habilita enllaç per a respondre les preguntes d’aquest formulari

Tota la informació referida a la salut serà tractada de forma confidencial.

Els sanitaris responsables de l'avaluació, es posaran en contacte amb els aspirant que considerin, per a demanar-los si cal, informació complementària.

Si teniu cap dubte o preciseu qualsevol aclariment, podeu contactar a la següent adreça electrònica específica [email protected].

El qüestionari de salut que substitueix el certificat mèdic oficial per a les persones que han obtingut plaça a les opos 2018- 2019.

Si ja teníeu emés el certificat mèdic oficial, el podreu presentar, no perd vigència, el qüestionari és una alternativa que agilitza l'acreditació. Un cop omplert i passat un temini de revisió, si no cal accions complementàries per part dels responsables de l'avaluació, els aspirants rebran per correu un document de capacitació , que hauran d'aportar el dia de la pressa de posessió, al febrer. 

Accedeix al qüestionari clicant el següent enllaç.

QÜESTIONARI DE SALUT, CAPACITAT PSICO-FISICA.

Comments