Inici‎ > ‎L'ICS‎ > ‎DPO‎ > ‎

Sessió del Grup de Treball DPO

10 de maig 2017, 11:49 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 10 de maig 2017, 12:02 ]
Qualitats d'un objectiu ben formulatResultado de imagen de objectius

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat

Avui ha estat la presentació del grup de treball amb el director de Persones i Desenvolupament Professional qui ha fet la proposta de fer, en dos sessions, es faci un mapa, amb les valoracions dels problemes que afecten a la Direcció per Objectius.

En primer lloc ha demanat que les diferents forces sindicals exposéssim les nostres demandes, en quant no poden ser canvis del II Acord, però sí aquells aspectes que no es compleixen o haurien de canviar.

 CCOO ha exposat els següents punts:

  • ·        Assignació dels objectius en el primer trimestre de l’any perquè sigui efectiu el seu compliment, i no com actualment succeeix que és signen a l’estiu, inclús després del primer semestre.
  • ·        Contemplar l’adequació de metes en les reduccions de jornada, però de forma visible en la planella i que els professionals no hagin de fer el 100% i cobrar el 66%.
  • ·        En cap cas un objectiu ha de ser una funció professional que ja és exercida de manera ordinària.
  • ·        Els objectius han de ser consensuats, participats i seguits en tot el procés pels mateixos professionals per ser realment una eina de gestió, i no merament una consecució de tasques obligades perquè al final hi ha una compensació econòmica i es vegi com un càstig en comptes d’un objectiu.
  • ·        En cap cas la formació ha de ser un objectiu, és un dret com a treballadores i treballadors de la funció pública i una obligació de la direcció formar als seus professionals.
  • ·        La fitxa d’objectius és un contracte que al signar-lo tens dret a una còpia i ha saber i poder examinar el que signes.
  • ·        Els objectius individuals no han de ser fora de l’horari laboral, hi ha direccions que diuen que ja cobres per ells i han de ser fora de l’horari laboral; així entenem que ens paguen per fer més jornada però en cap cas per assolir els objectius. Totalment injustificat.

 

Per la seva part la Direcció contempla que recull totes les nostres aportacions i en la pròxima reunió portarà un mapa de millores en el procés i en les característiques dels objectius i així ha fet constar amb la presència de directors de personal de diferents gerències de l’ICS  que avui han participat a la reunió.

Barcelona, 10 de maig de 2017

Ċ
Seccions Sindicals ICS CCOO,
10 de maig 2017, 11:49
Comments