Inici‎ > ‎L'ICS‎ > ‎noticies ics‎ > ‎

INCREMENT SALARIAL 1.5% A LA NÒMINA DE NOVEMBRE 2022

5 de nov. 2022, 3:09 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Es confirma que l'increment salarial de l'1'5% de la pujada salarial signada, serà abonada el proper mes de novembre de 2022, essent així l'increment retributiu per aquest 2022 d'un 3,5%, e
s cobrarà amb efectes retroactius de 1 de gener de 2022.


Els treballadors i treballadores de la Generalitat cobraran aquest mes de novembre l’increment addicional de l’1,5% pactat. Aquest increment se suma al 2% que s’aplica des de principis d’any i té com a objectiu pal·liar els efectes de la inflació en el poder adquisitiu dels servidors públics, segons estableix el Reial Decret llei 18/2022, del 18 d’octubre.

El pagament es farà de forma retroactiva i suposarà una despesa de 142,7 milions d’euros. El rebran en la nòmina del mes de novembre el personal dels departaments de la Generalitat, les entitats autònomes, el CatSalut i l'ICS. 

L’increment s’aplica al personal funcionari, estatutari, eventual i laboral al servei de l’Administració de la Generalitat i les entitats, ens, consorcis, societats mercantils i fundacions, però no és d’aplicació als òrgans superiors i alts càrrecs.


 Això representa una aportació retributiva d'entre 250 i 500 euros en funció de la categoria professional i el lloc de treball 

Us passem enllaç de la notícia del propi govern on ho confirma:


Comments