Inici‎ > ‎L'ICS‎ > ‎noticies ics‎ > ‎

Modificació sobre el complement per dedicació exclusiva del personal facultatiu ICS

3 d’ag. 2022, 0:27 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 3 d’ag. 2022, 0:31 ]
Amb data 28/7/22 s'ha publicat instrucció per la  modificació de la Instrucció 6/2006, de 20 de desembre, sobre el complement per dedicació exclusiva del personal facultatiu.

1. S’inclou una disposició addicional a la Instrucció 6/2006, sobre el complement per dedicació exclusiva del personal facultatiu, amb el redactat següent: 

“Durant l’exercici 2023 el personal facultatiu no tindrà l’obligació de presentar davant la Direcció de persones de l’àmbit del seu nomenament la declaració de manteniment dels requisits establerts per a la percepció del complement per dedicació exclusiva prevista a l’apartat 8è d’aquesta instrucció. 
Les persones que deixin de complir els requisits previstos per a la percepció del complement per dedicació exclusiva hauran de comunicar-ho a la Direcció de Persones de l’àmbit del seu nomenament, per tal que es dicti la corresponent resolució formal de pèrdua del dret amb efectes del dia 1 del mes següent a la data de comunicació i l’inici del procés de rescabalament de les quantitats indegudament percebudes des del moment en el qual va deixar de reunir els requisits.”Ċ
Seccions Sindicals ICS CCOO,
3 d’ag. 2022, 0:27
Comments