Inici‎ > ‎

Notícies Formació

OPE ICS D'infermeria

22 de jul. 2017, 23:56 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

Curs per Facultatius

22 de jul. 2017, 23:53 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 22 de jul. 2017, 23:55 ]

Formació de persones adultes

11 de juny 2017, 1:28 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO

El 19 de juny s’obre la preinscripció al centre de formació de persones adultes de CCOO

Del 19 de juny al 27 de juny estarà oberta la preinscripció per al curs 2017-2018 al centre públic de formació de persones adultes (CFA) Manuel Mai més de CCOO de Catalunya. L’horari per presentar la sol·licitud de preinscripció serà els matins, d’11 h a 13 h, i les tardes, de 17 h a 19 h. El dia 23 només s’atendrà al matí. Ens trobareu a la seu central de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16-18, 8a planta).

Els cursos que oferim us poden ajudar a millorar en l’àmbit professional i personal.

Què us permeten els nostres cursos?

- Obtenir el graduat en educació secundària obligatòria (GESO).
- Accedir a cicles formatius de grau mitjà (CAM).
- Preparar les proves d’accés als cicles formatius de grau superior (PPACFGS).
- Obtenir certificats COMPETIC, equivalents a l’ACTIC, que acrediten oficialment les competències digitals.
- Iniciar-vos en el coneixement de l’anglès o millorar-lo.
- Iniciar-vos en el coneixement de castellà o català o millorar-lo.

El CFA Manuel Sacristán és un centre públic de formació de persones adultes, creat a partir d’un conveni de col·laboració entre CCOO i la Generalitat de Catalunya.

Si voleu més informació podeu consultar el nostre web: www.cfams.cat

1er Congres Virtual d'Infermeria

11 de juny 2017, 1:08 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 11 de juny 2017, 11:06 ]

Una infermeria que evoluciona, una infermeria de qualitat

 CCOO organitza el 1r Congrés virtual per a Infermeria que tindrà lloc dels dies 11 a 30 de novembre de 2017.

La data límit de presentació de comunicacions serà el proper 8 d'octubre de 2017 i amb un màxim de 5 persones per comunicació.
També hi haurà la possibilitat d'obtenció de premis.


Més informació:

http://www.congresovirtualccooenfermeras1.com veure arxiu

Oferta Formació 2016

10 de març 2016, 1:17 publicada per seccions sindicals ics ccoo   [ actualitzat el 10 de març 2016, 1:17 ]

La Fundació Paco Puerto, centre de formació de Comissions Obreres, us ofereix la seva oferta formativa amb cursos subvencionats durant els mesos de març i abril 2016 dirigit a treballadors/es ocupats/des i aturats/des.

Trobaràs cursos de diverses especialitats: 
Administració i auditoria, Compra-venda, Disseny i multimèdia, Habilitats personals i interpersonals, Igualtat d'oportunitats, Intervenció educativa, Microsoft Office, Seguretat i salut laboral

Troba la totalitat de l'oferta formativa que ofereix la Fundació Paco Puerto fent click aquí https://fundaciopacopuerto.cat/cursos/localitats/
CCOO llança el pla formatiu per a la sanitat pública 2015 amb noves ofertes en el seu catàleg de cursos gratuïts

21 de maig 2015, 1:52 publicada per seccions sindicals ics ccoo   [ actualitzat el 21 de maig 2015, 1:53 ]

A partir de l'1 d'abril i fins al 10 de maig pots inscriure't en els cursos gratuïts del pla AFEDAP 2015 que ofereix la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) i que s'executaran en el segon semestre de l'any. Una oferta formativa que enguany presenta nous cursos en el catàleg, tant per al personal sanitari com per al de gestió i serveis

Cartell

Cartell

Perquè la formació de les treballadores i els treballadors de l'àmbit sanitari és un compromís d'aquesta organització i, tot i que la subvenció per part de l'Administració es veu reduïda, de nou, en gairebé un 5%, pel que fa a la convocatòria del 2014, la FSS-CCOO seguirà formant el major nombre d'alumnes possible. 

L'oferta formativa d'aquesta edició inclou cursos dirigits a totes les categories professionals. 
A més, continuant amb el nostre compromís de garantir la qualitat de l'oferta, absolutament totes les accions formatives per al personal sanitari estan acreditades per la Comissió de Formació Contínua del Sistema Nacional de Salut (SNS). Per la seva banda, també, totes les accions dirigides al personal de gestió i serveis (no sanitaris) compten amb el corresponent reconeixement d'interès sanitari. 

Modalitats

Els cursos s'imparteixen en tres modalitats diferents: 

 - A distància: amb enviament a l'alumne/a del material del curs. 
 - En línia: el material es troba en una plataforma de suport virtual 
 - Teleformació: treballant en una plataforma d'Internet interactiva. Los cursos en modalitat en línia i teleformació s'incrementen de manera significativa i representen, aproximadament, el 40% del total del pla. 

És fonamental garantir la permanència de l'alumnat en el desenvolupament del curs al qual s'hagin inscrit perquè, tot i que els cursos són gratuïts, qualsevol abandonament treu la possibilitat d'accedir a la formació a una altra persona.

Finalment, la FSS-CCOO sol·licita i agrairà a tots els alumnes que omplin el qüestionari de valoració de l'activitat formativa, ja que ajudarà a millorar l'oferta en futurs exercicis: és un compromís de CCOO garantir una formació de qualitat i accessible a tot el personal de les administracions públiques sanitàries, independentment del servei de salut en el qual treballi. 
No et distreguis i apunta't a http://sanidad-formacion.ccoo.es, clicant a la comunitat autònoma del teu centre de treball. 

LA TEVA FORMACIÓ - EL NOSTRE COMPROMÍS!       
 AFILIA'T A CCOO!

Formació a Vic

29 d’oct. 2014, 11:30 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 29 d’oct. 2014, 11:30 ]

A Vic, cursos de Microsoft Power Point, Microsoft Acces, Anglès A1A i Anglès A1B (aquests darrers formen part d'un mateix itinerari). Els dos d'informàtica atorguen el certificat de Microsofts Office Specialist (MOS) a aquells alumnes que superin l’examen online. 
El primer que està previst començar és el de Microsoft Power Point, el dia 10 de novembre. 
Tots s'impartiran al local de CCOO a Vic, Pça. Lluis Companys, número 3.
La inscripció s’ha de fer per internet. Si hi estàs interessat/da, et pots inscriure en els cursos de Power Point i Anglès en les següents adreces: 

Pots apuntar-te a qualsevol altre curs en: 


CCOO llança el pla formatiu per a la Sanitat Pública (ICS) 2014 amb noves ofertes en el seu catàleg de cursos gratuïts.

13 de maig 2014, 11:10 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 13 de maig 2014, 11:28 ]Ja pots inscriure en els cursos gratuïts del pla AFEDAP 2014 que ofereix la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) i que s'executaran a partir de mitjans del mes de setembre. 

Una oferta formativa que enguany es completa amb 17 nous cursos en el catàleg, tant per al personal sanitari com per el de gestió i serveis.


Perquè la formació de les treballadores i treballadors de l'àmbit sanitari és el nostre compromís, tot i que la subvenció per part de l'Administració es veu reduïda en gairebé un 6%, respecte a la convocatòria de 2013, la FSS-CCCOO formarà al màxim nombre d'alumnes possible. 

L'oferta formativa d'aquesta edició inclou cursos dirigits a totes les categories professionals. A més, continuant amb el nostre compromís de garantir la qualitat de l'oferta, absolutament totes les accions formatives per al personal sanitari estan Acreditades per la Comissió de Formació Contínua del Sistema Nacional de Salut (SNS). Per la seva banda, totes les accions dirigides al personal de gestió i serveis (no sanitaris) compten amb el corresponent Reconeixement o aval d'oficialitat.

Modalitats Els cursos s'imparteixen en tres modalitats diferents:

• A distància: amb enviament a l'alumne / a del material del curs.
• On line: el material es troba en una plataforma de suport virtual
•Teleformació: treballant en una plataforma d'internet interactiva. Els cursos en modalitat on line i teleformació s'incrementen de manera significativa, representant el més del 36% del total del Pla.

És fonamental garantir la permanència dels alumnes i les alumnes en el desenvolupament del curs al qual s'hagin inscrit perquè, tot i que els cursos són gratuïts, qualsevol abandonament detreu la possibilitat d'accedir a la formació a una altra persona.

Finalment, la FSS-CCOO sol · licita i agrairà a tots els alumnes que omplin el qüestionari de valoració de l'activitat formativa, ja que ajudarà a millorar l'oferta en futurs exercicis: és un compromís de CCOO col · laborar en garantir una formació de qualitat i accessible a tot el personal de les administracions públiques sanitàries, independentment del Servei de Salut en què treballi.


No perdis temps i apunta't a http://sanidad-formacion.ccoo.es i envia una copia de la sol·licitud al teu delegat referent de la teva secció sindical de CCOOTU FORMACIÓ - EL NOSTRE COMPROMÍS!


CCOO ofereix a la seva afiliació cursos de la màxima qualitat per a accedir a places EIR i MIR amb un 20% de descompte

7 d’abr. 2014, 11:59 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 7 d’abr. 2014, 11:59 ]

Foto

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) ofereix en exclusiva a la seva afiliació la renovació de l'Acord amb el Grup CTO, dirigida a la preparació per accedir a les places de formació sanitària especialitzada de Medicina (MIR) i Infermeria ( EIR) durant el període 2014-2015.

 més informació >> El Pla subvencionat de Formació per al 2014 ofereix un catàleg de cursos més ampli per premiar la fidelitat de l'afiliació

27 de març 2014, 23:07 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 27 de març 2014, 23:07 ]

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) en la seva aposta i consideració de la formació com un objectiu prioritari i una necessitat per la seva afiliació, torna a subvencionar amb fons propis un nou pla formatiu en 2014 per premiar la seva fidelitat. En aquesta nova edició, ofereix un catàleg més ampli de cursos per a sanitaris i no sanitaris, així com nous avantatges en els terminis i reconeixement de l'antiguitat com afiliada o afiliat. Coneix l'oferta i no dubtis a inscriure't com més aviat.
Les persones afiliades a CCOO, a tot el país, amb tres mesos d'antiguitat i al corrent de pagament, o aquelles que s'afiliïn i tinguin una primera quota abonada, poden inscriure en els cursos d'aquest pla subvencionat, a desenvolupar al llarg de 2014. És important tenir en compte que no podran fer-se més de dos cursos al mateix temps. 


Terminis de sol · licitud i execució : Al llarg de tot l'any 2014. 


Condicions d'inscripció : 

• Afiliació a CCOO, al corrent de pagament. 

• Alta de nova afiliació amb la primera quota abonada. 

• Pagament de 19 € per curs sol · licitat (CCOO subvenciona la resta del cost de cada curs). 

• Disposar d'ordinador amb accés a internet i compte de correu electrònic. 

• Inscripcions a: www.fysa.es


Compromís de qualitat : 

  • Els cursos que s'ofereixen per al personal sanitari estan acreditats per la Comissió Nacional de Formació Contínua del SNS. * (És possible que durant el procés de "reacreditació" dels cursos, el nombre de crèdits es vegi modificat per Resolució de l'Administració) 
  • Els curs que s'ofereixen per al personal no sanitari compta amb el Reconeixement d'Interès Docent Sanitari (RIDS) o d'Interès Sanitari (RIS), mitjançant les corresponents resolucions de l'administració sanitària. * (Atenent al criteri d'algun tribunal de comunitat autònoma pot ser que no es valori aquest Reconeixement oficial en els processos selectius) 


Com inscriure : En primer lloc s'han de omplir tots els camps del full de sol · licitud que trobarà en punxar sobre del nom del curs triat. Si la seva situació laboral a l'hora de inscriure és de desocupació, d'indicar l'adreça i codi postal del seu domicili habitual en els següents camps de la sol · licitud: 'Domicili del centre de treball' i 'Codi postal del centre de treball'. Un cop completada la sol · licitud ha de fer clic a la pestanya "Enviar dades" que trobareu al final de la mateixa i el procés haurà finalitzat. Cal destacar que s'ha de fer una inscripció per cada activitat sol · licitada. Els cursos es realitzaran en la modalitat ON LINE, amb la descàrrega d'arxius en format PDF (no es facilitaran manuals en paper) i les persones admeses disposaran de tutories personalitzades a través de correu electrònic. La FSS-CCOO es posarà en contacte amb els alumnes i les alumnes a través d'FYSA, un cop comprovat el pagament i les condicions d'afiliació, per informar-los de la data de començament de l'edició del curs sol · licitat en la qual han estat inclosos. És important assenyalar que s'han d'abstenir de matricular-en aquest pla aquelles persones que no estiguin afiliades a CCOO o no estiguin al corrent de pagament. 


¡PER A QUALSEVOL INFORMACIÓ, DUBTE, CONSULTA O RECLAMACIÓ CONSULTEU AMB LA VOSTRA SECCIÓ SINDICAL!


Veure cartell en català1-10 of 34