Inici‎ > ‎Notícies Formació‎ > ‎

Promoció cursos 3x2 per afiliats

3 d’ag. 2022, 2:59 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO
D'avui mateix i fins el 30 de setembre queda oberta una Campanya Especial 3x2 BAC. 

La novetat d'aquesta campanya és que les persones afiliades que estiguin interessades podran fer els dos primers cursos al mateix temps i el tercer a l'edició següent d'aquests (p ex: dos cursos 25/08 i el tercer 25/09). Malgrat la campanya finalitza el 30 de setembre, les inscripcions poden ser per a edicions de mesos posteriors, sempre i quan hagin edicions disponibles. 

El protocol d'inscripció és l'habitual del 3x2 BAC:

1- Omplir la fitxa que us adjuntem  amb totes les dades a l'ordinador i si no és possible, amb lletra ben clara. Sobretot no oblideu d'indicar les dates de les edicions dels 3 cursos.

2- Seguir les instruccions del punt 5 de la fitxa i enviar-la al correu formació.[email protected] juntament amb una còpia del dni per les dues cares i altra del comprovant del pagament dels 40€. 

MOLT IMPORTANT: 
Els cursos s'han de triar del PDF que està adjunt, no ho feu de la pàg web de BAC o de catàlegs anteriors ja que podrieu triar algun curs que està en procés d'acreditació. 
Si us plau, només feu servir els documents que us adjuntem, tant la fitxa com el pdf per consultar els cursos i edicions disponibles. 
Aquesta documentació està actualitzada, si feu servir documents anteriors hi ha moltes possibilitats de tenir problemes per fer les inscripcions.


Ċ
Seccions Sindicals ICS CCOO,
3 d’ag. 2022, 2:59
Ċ
Seccions Sindicals ICS CCOO,
3 d’ag. 2022, 2:59
Comments