Inici‎ > ‎Noticies‎ > ‎

NOTA INFORMATIVA SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA PROVA OBJECTIVA PER A L'ACCÉS EXCEPCIONAL A L'ESPECIALITAT AL TÍTOL D'INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA.

21 de set. 2022, 3:27 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO
En el que s'informa,

• Amb data 11 de desembre de 2021, es va celebrar la prova objectiva per a l'accés excepcional al Títol d'especialista en infermeria Familiar i Comunitària, segons el que s'estableix en la disposició transitòria segona del Reial decret 450/2005, de 22 d'abril. 

• De 31.118 aspirants admesos, es van presentar un total de 18.288. 

• Seguint el publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat, per Resolució de 4 de novembre de 2021, d'aquesta Secretaria General d'Universitats la segona convocatòria ha de celebrar-se a la fi d'enguany. 
  
• La data, hora i lloc de celebració de l'examen es comunicarà i confirmarà mitjançant una nova Resolució en el BOE i nota informativa a través de la pàgina web del Ministeri d'Universitats  http://run.gob.es/enfermeria-familiarcomunitaria. No obstant això, la data prevista de realització de l'examen és el dissabte 26 de novembre de 2022.

• La prova es realitzarà en format virtual a través de la plataforma *AvEx de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (*UNED). 

• S'obrirà un nou termini d'inscripció per a la participació en la segona convocatòria dels aspirants admesos a la prova objectiva que no es van inscriure per a la primera prova, en una nova plataforma d'inscripció. 

• Les preguntes, igual que en proves objectives anteriors, versaran sobre l'especialitat d'Infermeria  Familiar i Comunitària recollides en el programa formatiu vigent de l'esmentada especialitat, i són elaborades per especialistes en aquesta.Ċ
Seccions Sindicals ICS CCOO,
21 de set. 2022, 3:27
Comments