Inici‎ > ‎Noticies‎ > ‎

Proposta CCOO Requalificació Categoria Professional Zeladors i Zeladores

28 de març 2021, 11:38 publicada per Seccions Sindicals ICS CCOO   [ actualitzat el 28 de març 2021, 11:41 ]

CCOO ve denunciant en el temps que la immensa majoria de les qualificacions del sector sanitari han arrossegat problemes des de l'origen de l'elaboració del Catàleg Nacional, per aquest motiu la iniciativa de l'Institut Nacional de Qualificacions (INCUAL) d'obrir el procés de revisió i actualització de les qualificacions, transcorreguts pràcticament deu anys des de l'anterior procés, semblava inicialment una oportunitat per a valorar la situació i adequar-la a la realitat de les professions del sector.

CCOO continua defensant en tots els àmbits de negociació l'adequació de totes les professions de l'àmbit sanitari al nivell de qualificació que estan efectivament desenvolupant i se'ls exigeix per part d'empreses i administracions, però no se'ls reconeix, ni en l'àmbit curricular ni de classificació professional.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) manté la seva determinació històrica de donar una resposta global al marc de les qualificacions i classificació professional que es correspongui amb els avenços produïts en el sector sanitari. Una proposta que doni resposta a tots els col·lectius que integren el Sistema Nacional de Salut (SNS).

Aquestes son les propostes de CCOO per la categoria de Zelador/es


Ċ
Seccions Sindicals ICS CCOO,
28 de març 2021, 11:38
Ċ
Seccions Sindicals ICS CCOO,
28 de març 2021, 11:38
Comments